Arama sonuçlarınız

1. N

Altın Bilgi 8.Sınıf Tüm Dersler İnteraktif CD

Altın Bilgi 8.Sınıf Tüm Dersler İnteraktif CD Sayın hocam yeni eğitim yılınız hayırlı olsun.Paylaşımınız için teşekkürler elinize sağlık
  2. N

Osmanlı Pdişahları ve Atatürk Kronolojisi

OSMANLI PADİŞAHLARI TANITIMI RESİM BİRAZ KÜÇÜLTTÜM İSTEYENE BEDAVA MAİL YOLLARIM Sayın hocam ellerinize sağlık. Çalışmalar çok güzel olmuş
  3. N

yıl sonu sos. zümre

yıl sonu sos. zümre sayın hocam eline sağlık
  4. N

2011 7.Sınıf Sosyal Bilgilier Soruları Hakkındaki Görüşleriniz

2011 7.Sınıf Sosyal Bilgilier Soruları Hakkındaki Görüşleriniz Ezberciliğe son gibi broşürler hazırlanıyor ezber yaptırmayalım deniyor sorulara bakıyoruz ezbere dayalı, bilgi temelli
  5. N

2011 8 SBS

2011 8 SBS Sayın Hocam her iki çalışmanız ve paylaşımınız için de ayrı ayrı teşekkürler.Elinize sağlık
  6. N

3D Topkapı Sarayı (tamamı)

3D Topkapı Sarayı (tamamı) Sayın hocam elinize sağlık.Çok güzel paylaşımlar teşekür ederim.Ben 4-5 bölümünü indirebimiştim tamamına ulaşmamı sağladınız teşekkürler
  7. N

Ayşen Coşkun Yazılı Paketi 2009-2011 Tüm Yazılılar

Ayşen Coşkun Yazılı Paketi 2009-2011 Tüm Yazılılar Ayşen Coşkun hocamın eline sağlık. Çok güzel çalışmalar.Bu çalışmaları bizlerle paylaşan site yöneticisi arkadaşımıza teşekkürler...
  8. N

8.Sınıf Etkinlikler İnteraktif Eğitim CD

8.Sınıf Etkinlikler İnteraktif Eğitim CD Sayın hocam elinize sağlık.Paylaşımınız için teşekkür ederim
  9. N

TC İnk. Ta. 2-3. Ünite Etkinlik

2.İLE 3. ÜNİTE ETKİNLİĞİ KENDİ EMEĞİM. Sayın hocam elnize sağlık. Güzel bir çalışma olmuş...
  10. N

Demokrasinin Serüveni Sunu Ktt Etkinlik Videolar Ders Notları Her Şey

Demokrasinin Serüveni Sunu Ktt Etkinlik Videolar Ders Notları Her Şey Sayın hocam yine süper bir çalışma.Emeği geçen arkadaşların eline sağlık...
  11. N

II. Dönem Sosyal Bilgiler Zümresi

II. Dönem Sosyal Bilgiler Zümresi
  12. N

ölçek

Performans Değerlendirme Ölçeği 678
  13. N

İnkılap Tarihi Test Programı ( 7 Ünite - Toplam 310 soru - İnteraktif Uygulama)

İnkılap Tarihi Test Programı ( 7 Ünite - Toplam 310 soru - İnteraftif Uygulama) Sayın hocam elinize sağlık.Allah razı olsun kolay gelsin
  14. N

Gaziantep-araban Elif İlöğretim Okulu (yenılendi)

Gaziantep-araban Elif İlöğretim Okulu (yenılendi) Sayın hocam ellerine sağlık.Çok güzel olmuş.2005-2007 yıllarında Elif İ.Ö. okuluda bende görev yapmıştım.Yeni göreve başladığım okulda yeni bina yapılıyor derslik sistemine geçilecek büyük olasılıkla bende sınıfınız gibi bir çalıma...
Geri