Arama sonuçlarınız

1. F

e okul sorunu

e okul sorunu
  2. F

e okul sorunu

arkadaşlar resimdeki gibi yapıyorum lakin öğrenci listeleri çıkmıyor bilgisayar formatlandı.hangi program istiyor .. ??? ??? ???
  3. F

ortak sınavdan sosyal çıkıyor!

ortak sınavdan sosyal çıkıyor! kişiden kişye evrensel kriterler degişri bahsedilen kriterler insanın dogasının maddiyatına bahsediliyor benim krterlerime göre birinci öncelk vatan ve iman sevgisi kriteredir.sonunda çoçuklarda ki bu sevgiyi de yok edecekler.eeee bazıları istemiş olabilir.Allah...
  4. F

5. SINIF MEB 2013-2014 SOSYAL BİLGİLER Yıllık Planı

5. SINIF MEB 2013-2014 SOSYAL BİLGİLER Yıllık Planı
  5. F

2013 İl Dışı Atama Sonuçları-Puanlar

2013 İl Dışı Atama Sonuçları-Puanlar KONYA TAM LİSTE VAR MI
  6. F

Sosyal Bilgiler Dersliğim

Manisa_merkez/Kanuni Sultan Süleyman Ortaokulu çok güzel hocam eline saglık 12 senelik öğretmenim ancak göçebeye devam ediyoruz hala..
  7. F

MEB Özür Durumu Yer Değiştirme Kontenjanları

MEB Özür Durumu Yer Değiştirme Kontenjanları benim okula gel merkeze 35 km yüregir norm falan yok kimse ugramıyor istemiyor küçük siirt urfa..... 2 öğretmen oluruz :))
  8. F

MEB Özür Durumu Yer Değiştirme Kontenjanları

MEB Özür Durumu Yer Değiştirme Kontenjanları Adana merkez şişmiş il içi steyecektim mayıs ta ancak yüregir de kalacaz gibi.çukurova dolu belli
  9. F

23 nisan tiyatro

23 nisan tiyatro öncelikle teşekkürler hocam..3.numaralı tiyatroyu uyugluyoruz gayet güzel oldu..
  10. F

23 nisan tiyatro

23 nisan tiyatro örnegi olan varmı internette aradım taradım güzel birşey bulamadım
  11. F

yaz tatili kalkıyor...haklarımız bir bir elimizden alınıyor...

yaz tatili kalkıyor...haklarımız bir bir elimizden alınıyor... ben temmuza otelde yer almaıştım ne olacak be ne iş be...hayırlı olsun arkadşlarımıza...
  12. F

hangi ders saati düşecek

hangi ders saati düşecek bence programı bekleme yerine ttkb de tanıdık varsa orayla baglantı kurmak lazım haziranda sinyalleri verirler...
  13. F

hangi ders saati düşecek

hangi ders saati düşecek inkılapa dokunma olmaz da vatandaşlık gider...
  14. F

hangi ders saati düşecek

hangi ders saati düşecek seçmeli ders de şimdi bakanlık seçmeli dersler 4 saat olsun.4 saate kadar seçmeli ders seçin derse ne olacak.... yani sistemin sıkıntısı çok olacak gibi birşeyler olacak eminim...
  15. F

hangi ders saati düşecek

malumunuz 4+4+4 sistemi artık Kur'an-ı Kerim ve siyer dersleri müfredata giriyor .Şahsımca güzel bir uygulama olarak düşünüyorum.Lakin bu durum tartışmaları da yanında getireceği şüphesiz.Şimdi bu durumda 4 saat muhtemel olan bu seçmeli dersler yeni uygulamada hangi dersleri kırpacak .bence...
  16. F

Sosyal Bilgiler Alan Bilginiz Ne Seviyede.

Sosyal Bilgiler Alan Bilginiz Ne Seviyede. iii bir tarih bilgim vardım öğretmenligin ilk 2 yılılnda çok araştırdım ama şimdi köreldimmmmmm...............................bittim üç beş ıvır zıvır konu kaldı kitapları bomboş görüyorum biraz inkılap hariçççç.
  17. F

seçmeli ders arapça hayırlı olsun

KARŞI DEGİLİM ÇOÇUKALR ÖĞRENSİN AMA İLK EVVVELA SOSYAL BİLGİELRİ BİR DÜZELT 2 SAAT İNKILAP TARİHİMİ OLUR ALLAH AŞKINA YA VATANDAŞLIGIDA KOYUYORUZ YİNE OLMUYOR... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı, ilköğretim 4. 5., 6., 7. ve 8. sınıf öğrencilerinin yabancı dil...
  18. F

İlköğretim Kurumları Standartları Seminer Çalışması

İlköğretim Kurumları Standartları Seminer Çalışması 67 SAYFA TOPLAM .TEŞEKKÜRLER
  19. F

Sosyal Bilgiler Dersinde Kaç Yazılı Yapılmalıdır

arkadaşlar 1.dönemde kaç tane yazılı olması gerekir bugün müdür yardımcısı yıl sonu tamamlanması gerekenler diye bir yazı göndermiş ders saati 3 ve üstünde lanlar en az 3 yazılı diyor yönetmeligi açtım gösterdim hocam onu sorarız kendisde biryerden kopyala yapıştırla bu yazıyı almış .degiştimi...
  20. F

FATİH SULTAN MEHMET'E DERS

FATİH SULTAN MEHMET'E DERS 10 Numara ibretlik ders şimdiki veliler ........
Geri