Arama sonuçlarınız

1. E

Demokrasinin Serüveni: Yaşayan Demokrasi

Demokrasinin Serüveni: Yaşayan Demokrasi Paylaşım için çok teşk...
  2. E

Nusret Mayin Gemisi(sunu)

Nusret Mayin Gemisi(sunu) Paylaşım için çok teşk!..
  3. E

Degisim ve Gelisim (Rönesans-Reform)

Degisim ve Gelisim (Rönesans-Reform) Yine çok faydalı bir çalışma,teşk!..
  4. E

Mehmed Akif Ersoy ve İstiklal Marşı Sunusu

Mehmed Akif Ersoy ve İstiklal Marşı Sunusu Etkileyici hele günümüz şair ve yazarlarını düşündükçe daha bi anlamlı,teşk!..
  5. E

Adım Adım Türkiye Sunusu

Adım Adım Türkiye Sunusu Sunu bol resimli olmuş fakat fotoğrafların yanında kısa bilgiler olsaymış daha bi güzel olacakmış,teşk!..
  6. E

milli müdadele tarih şeridi

milli müdadele tarih şeridi Çok harika bi çalışma olmuş kardeş,eline sağlık,teşk!..
  7. E

Sosyal Bilgiler Programları ( Konu Özetleri, Testler, Oyunlar Haritalar Yok Yok)

Sosyal Bilgiler Programları ( Konu Özetleri, Testler, Oyunlar Haritalar Yok Yok) Eline sağlık,program güzel görünüyor,çok teşk!..
  8. E

TARİHTEKİ ÖNEMLİ TÜRK-İSLAM BİLİM ADAMLARI - Tarih Şeritli

TARİHTEKİ ÖNEMLİ TÜRK-İSLAM BİLİM ADAMLARI - Tarih Şeritli çok çok güzel,faydalı bir çalışma teşk...
  9. E

İnkılap Tarihi Haritası [Flash Uygulama]

İnkılap Tarihi Haritası [Flash Uygulama] Paylaşım için çok teşk!..
  10. E

Kurtuluş Savaşı Cepheleri Pano Çalışması

Kurtuluş Savaşı Cepheleri Pano Çalışması Ultrasörf linkleri açıyor,çok teşk!..
  11. E

Sosyal Bilgiler Dersi Harita Programı ( 30 Farklı Harita - İnteraktif Uygulama )

Sosyal Bilgiler Dersi Harita Programı ( 30 Farklı Harita - İnteraktif Uygulama ) Paylaşım için çok teşk..
  12. E

TARİH ŞERİDİ - ÖZGÜN

TARİH ŞERİDİ - ÖZGÜN Bence gayet güzel ve güncel olmuş,eline sağlık,teşk...
  13. E

Cep telefonu için animasyonlu duvar kağıtları

Cep telefonu için animasyonlu duvar kağıtları Hangi işletim sistemi için bunlar?..
  14. E

100 Ünlü Türk Programı Kurulumsuz

100 Ünlü Türk Programı Kurulumsuz Paylaşım için çok teşk!..Faydalı bi çalışma..
  15. E

akarsularımız

akarsularımız Paylaşım için çok teşk!...
  16. E

Denizli 3. Bölge Sosyal Bilgiler Zümre Toplantısı

Denizli 3. Bölge Sosyal Bilgiler Zümre Toplantısı Çok teşk.,kolay gelsin..
  17. E

Okçuların Efendisi Büyük Fatih'in Epik Destanı-Conn Iggulden

Okçuların Efendisi Büyük Fatih'in Epik Destanı-Conn Iggulden Bağdattaki zengin kütüphaneleri yaktıranda elbette Cengiz ve onun zihniyetindeki barbar moğollardı.Bunları da hatırlamak gerek..
  18. E

Yaratılış Atlası | 3 Cilt | E - Kitap | PDF | 106 MB

Yaratılış Atlası | 3 Cilt | E - Kitap | PDF | 106 MB Evrim bilimsel midir değil midir!O da ayrı bir tartışma meselesi.İnsanın maymundan geldiğini kabul etmek evrimse bunun neresi bilimsel?Elbette mesele inanıp inanmamaktan geçiyor...
  19. E

Türkiyede Sık- Seyrek Nüfuslu Yerler Konu Sunumu

Türkiyede Sık- Seyrek Nüfuslu Yerler Konu Sunumu Yine çok faydalı bi çalışma daha,çok teşk!..
Geri