Arama sonuçlarınız

1. 0

TEOG Ortalamalarını yazabilir miyiz?

TEOG Ortalamalarını yazabilir miyiz? Değerli öğretmenlerim ortalama yazar mısınız lütfen? Teşekkür ederim.
  2. 0

TEOG Ortalamalarını yazabilir miyiz?

30 öğrenci 51,5
  3. 0

Açılmasını İstediğiniz Bölüm

Açılmasını İstediğiniz Bölüm TEOG ve Bursluluk benzeri sınavların ortalamaları için bölüm açılabilir mi?
  4. 0

Müfredatı Nasıl Yetiştirdiniz

Müfredatı Nasıl Yetiştirdiniz Süre yetmiyor kesinlikle. Hızlı işledim sonuç facia. ortalamam 51,5
  5. 0

Medya Okuryazarlığı Dersi Eğitimi (Uzaktan Eğitim)

Medya Okuryazarlığı Dersi Eğitimi (Uzaktan Eğitim) çok şükür bitti işkence sorular çok saçmaydı yalnız sunuları kopyaladım onların çok faydasını gördüm sunulardaki beylerin ve bayanların ağzından çıkan her kelime soruya dönüşebiliyor. inceleme bölümünde ise sorular değişiyor. bitirmeyenlere...
  6. 0

Medya Okuryazarlığı Dersi Eğitimi (Uzaktan Eğitim) cevaplar varsa alabilir miyim arkadaşlar?
  7. 0

Medya Okuryazarlığı Dersi Eğitimi (Uzaktan Eğitim) son sınavda ne kadar süre tanıyorlar?
  8. 0

Medya Okuryazarlığı Dersi Eğitimi (Uzaktan Eğitim) son sınavda süre nekadar?
  9. 0

Medya Okuryazarlığı Dersi Eğitimi (Uzaktan Eğitim) arkadaşlar son sınavı bitiren var mı? sorular sunulardaki gibi gıcık mı? kaç soru var? bilgi verir misiniz? teşekkürler...
  10. 0

Vatan Size Minnettardır Atv Genelkurmay Arşivinden Çanakkale

Vatan Size Minnettardır Atv Genelkurmay Arşivinden Çanakkale teşekkürler film Çanakkale mi yoksa Kurtuluş Savaşı mı?
  11. 0

10-16 Kasım Atatürk haftası /program/şiirler/resimler/siren+ istiklal marşı

10-16 Kasım Atatürk haftası /program/şiirler/resimler/siren+ istiklal marşı teşekkürler. sağol varol.
Geri