Arama sonuçlarınız

1. Onur Akmeşe

Onur Akmeşe Denemeleri 8 - (2021 LGS)

hocam aslında 4 deneme daha hazırladım paylaştım ama tüm platformlara eklemem zaman alıyor . yarın 4 deneme daha yüklemeyi düşünüyorum.
  2. Onur Akmeşe

Kazanım Kazanım Son 10 yılın Çıkmış Sorular Kitapçığı

MEB tarafından son on yılda yapılmış 26 sınavın ( lgs-teog-sbs-bursluluk) sorularından oluşan yaklaşık 500 soruyu inkılap tarihi kazanımlarına göre gruplandırdım. Öğrencilerinize faydalı olması dileğiyle.. Büyük bir emekle oluşturulan bu çalışmaya yorumlarınızı bekliyorum.
  3. Onur Akmeşe

39 Kazanım-39 Soru- Soru Tahmin Kitapçığı

– T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük Dersine ait 39 kazanımın her biri detaylıca incelenmiş ve çıkma ihtimali en yüksek olan kısımlarından 39 soru hazırlanmıştır. - CEVAP ANAHTARI İLK DOSYANIN SONUNDADIR. İKİNCİ DOSYA CEVAP ANAHTARSIZ HALİDİR. – Detaylı bir çalışma sonucu ortaya çıkan bu eser...
  4. Onur Akmeşe

Onur Akmeşe Denemeleri 8 - (2021 LGS)

DENEME NO: 8 – Deneme Sınavı Yeni Nesil Beceri Temelli Sorulardan Oluşmaktadır. – Tamamı Orijinal, MEB Kazanımlarına Uygundur. – Her Türlü Platformda Site Linkimizi Kaynak Göstermek Koşuluyla Paylaşılabilir. -Fotokopi Yoluyla Öğrencilerinize Çözdürebilirsiniz. -Whatsap vb. Yollarla...
  5. Onur Akmeşe

Onur Akmeşe Denemeleri 7 - (2021 LGS)

DENEME NO: 7 – Deneme Sınavı Yeni Nesil Beceri Temelli Sorulardan Oluşmaktadır. – Tamamı Orijinal, MEB Kazanımlarına Uygundur. – Her Türlü Platformda Site Linkimizi Kaynak Göstermek Koşuluyla Paylaşılabilir. -Fotokopi Yoluyla Öğrencilerinize Çözdürebilirsiniz. -Whatsap vb. Yollarla...
  6. Onur Akmeşe

Onur Akmeşe Denemeleri 6 - (2021 LGS)

DENEME NO: 6 – Deneme Sınavı Yeni Nesil Beceri Temelli Sorulardan Oluşmaktadır. – Tamamı Orijinal, MEB Kazanımlarına Uygundur. – Her Türlü Platformda Site Linkimizi Kaynak Göstermek Koşuluyla Paylaşılabilir. -Fotokopi Yoluyla Öğrencilerinize Çözdürebilirsiniz. -Whatsap vb. Yollarla...
  7. Onur Akmeşe

Onur Akmeşe Denemeleri 5 - (2021 LGS)

DENEME NO: 5 – Deneme Sınavı Yeni Nesil Beceri Temelli Sorulardan Oluşmaktadır. – Tamamı Orijinal, MEB Kazanımlarına Uygundur. – Her Türlü Platformda Site Linkimizi Kaynak Göstermek Koşuluyla Paylaşılabilir. -Fotokopi Yoluyla Öğrencilerinize Çözdürebilirsiniz. -Whatsap vb. Yollarla...
  8. Onur Akmeşe

Onur Akmeşe Denemeleri 4 - (2021 LGS)

DENEME NO: 4 – Deneme Sınavı Yeni Nesil Beceri Temelli Sorulardan Oluşmaktadır. – Tamamı Orijinal, MEB Kazanımlarına Uygundur. – Her Türlü Platformda Site Linkimizi Kaynak Göstermek Koşuluyla Paylaşılabilir. -Fotokopi Yoluyla Öğrencilerinize Çözdürebilirsiniz. -Whatsap vb. Yollarla...
  9. Onur Akmeşe

Onur Akmeşe Denemeleri 3 - (2021 LGS)

DENEME NO: 3 – Deneme Sınavı Yeni Nesil Beceri Temelli Sorulardan Oluşmaktadır. – Tamamı Orijinal, MEB Kazanımlarına Uygundur. – Her Türlü Platformda Site Linkimizi Kaynak Göstermek Koşuluyla Paylaşılabilir. -Fotokopi Yoluyla Öğrencilerinize Çözdürebilirsiniz. -Whatsap vb. Yollarla...
  10. Onur Akmeşe

Onur Akmeşe Denemeleri 2 - (2021 LGS)

DENEME NO: 2 – Deneme Sınavı Yeni Nesil Beceri Temelli Sorulardan Oluşmaktadır. – Tamamı Orijinal, MEB Kazanımlarına Uygundur. – Her Türlü Platformda Site Linkimizi Kaynak Göstermek Koşuluyla Paylaşılabilir. -Fotokopi Yoluyla Öğrencilerinize Çözdürebilirsiniz. -Whatsap vb. Yollarla...
  11. Onur Akmeşe

Onur Akmeşe Denemeleri 1 - (2021 LGS)

DENEME NO: 1 – Deneme Sınavı Yeni Nesil Beceri Temelli Sorulardan Oluşmaktadır. – Tamamı Orijinal, MEB Kazanımlarına Uygundur. – Her Türlü Platformda Site Linkimizi Kaynak Göstermek Koşuluyla Paylaşılabilir. -Fotokopi Yoluyla Öğrencilerinize Çözdürebilirsiniz. -Whatsap vb. Yollarla...
  12. Onur Akmeşe

Onur AKMEŞE Denemeleri-1

Merhaba Hocalarım daha önce 8. sınıflar için deneme hazırlayıp paylaşıyordum bu sene 5-6-7-8 tüm şubelere denemeler hazırlayıp 15 günde bir paylaşacağım. . Denemelerin kapsamı kapakta, cevap anahtarı en son sayfada yer almaktadır. . Öğrencilerinize göndermek için hem cevap anahtarlı hem cevap...
  13. Onur Akmeşe

Onur AKMEŞE Denemeleri-1

Merhaba Hocalarım daha önce 8. sınıflar için deneme hazırlayıp paylaşıyordum bu sene 5-6-7-8 tüm şubelere denemeler hazırlayıp 15 günde bir paylaşacağım. . Denemelerin kapsamı kapakta, cevap anahtarı en son sayfada yer almaktadır. . Öğrencilerinize göndermek için hem cevap anahtarlı hem cevap...
  14. Onur Akmeşe

Onur AKMEŞE Denemeleri-1

15. Onur Akmeşe

Onur AKMEŞE LGS Denemeleri-1

16. Onur Akmeşe

Power Point Sunumunu PPS Şeklinden PPT Şekline Çevirme

slaytı açmadan sağ tıklayıp üstten YENİ yazısına tıklayın.
  17. Onur Akmeşe

Zümrelerin Gücü Adına Denemeleri No: 9

Soru grubumuz ile hazırladığımız 9.denemedir. Yorumlarınızı olumlu olumsuz belirtirseniz seviniriz. Yalnızca LGS konularını kapsar. Cevap anahtarlı ve cevap anahtarsız olarak iki şekilde paylaşıyorum.
  18. Onur Akmeşe

Zümrelerin Gücü Adına Denemeleri No: 2

teşekkürler hocam sağolun
Geri