Arama sonuçlarınız

1. C

5. sınıflarda ŞÖK var mı?

5. sınıflarda ŞÖK var mı? hocam mrb hayretle okuduğunuzu yazmışsınız ama kulüplere öğrenci seçilmesini rehberliğe gelen müfettişler söylediler çocuk kulüp toplantısına katılmasaa bile kulüp rehber öğretmeni bir dahaki toplantıya kadar yapılacak olanları ya da yıl boyunca yapılacakları sınıf...
  2. C

Törendeki görevle ilgili sorum var arkadaşlar

Törendeki görevle ilgili sorum var arkadaşlar slm hocam tabiki de böyle bir zorunluluk yok tamamen idarecilerle alakalı.Bizim okulda görev dağılımında büyük bayramları ayrı tuttular kulüplere vermediler ve bu törenler için ayrıca komisyon kurdular ve her branştan arkadaş bu törenlerde görev...
  3. C

5. sınıflarda ŞÖK var mı?

5. sınıflarda ŞÖK var mı? arkadaşlar geçmiştede birinci kademede de şök yapılıyordu zaten 5ler ortaokul oldular yine şök yapılacak bunun idareyle bir ilgisi yok.Ancak bazı okullarda tuttanak toplantıda direk tutuluyor ve öğretmenler imzayı atıyor bazende sınıf rehber öğretmeninin tutanağı...
  4. C

İlk Dersimiz ATATÜRK

İlk Dersimiz ATATÜRK 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI PANOMUZDAN
  5. C

Cumhuriyetimizin 89. Yılı Kutlu Olsun

Cumhuriyetimizin 89. Yılı Kutlu Olsun Ebedi Başkomutan ve Büyük Devlet Adamı Mustafa Kemal ATATÜRK’ün önderliğinde Türk milletinin her türlü zorluk ve imkansızlığa rağmen büyük fedakarlıklar ve şehitlerimizin aziz kanları ile yoktan var ettiği Türkiye Cumhuriyeti’nin 89’ncu yılını kutlamanın...
  6. C

halk kültürü sınav yapılacakmı

halk kültürü sınav yapılacakmı hocam halk kültürü seçmeli ders sınav yok diye biliyorum
  7. C

1. Dünya Savaşı (Animasyon)

1. Dünya Savaşı (Animasyon) animasyon deyince ben farklı bir şey beklemiştim hayal kırıklığına uğradım :-(
  8. C

Okul Öğrenci Meclisi İle Okul Öğrenci Kurulu Arasındaki Fark Nedir?

Okul Öğrenci Meclisi İle Okul Öğrenci Kurulu Arasındaki Fark Nedir? bu konu gerçekten karışık ilköğretim kurumları yönetmeliğinin 97 maddesiyle okul meclisi yönergesi birbirine zıt meclisle ilgili yönergede meclis seçimlerinin okul genelinde yapılacağı sandık kurulunun oluşturulacağından...
  9. C

Cumhuriyet Bayramı Oratoryo Çalışması

Cumhuriyet Bayramı Oratoryo Çalışması Kurtuluş Savaşı Destanı Öykümüz söylenir dört bir yanda Kuş uçmaz kervan geçmez yollarda Bir gökkuşağı belirir o anda Yeter , öz vatanımızda Vatansızlar gibi, boynumuz bükük, Yeter, öz toprağımızda , Sürgünmüş gibi ,başlarımız eğik. 20.yüzyıl...
  10. C

Paraleller ve Meridyenxler Türkçe Animasyon

Paraleller ve Meridyenxler Türkçe Animasyon ben paralelel ve meridyenleri işlerken top götürüyorum sınıfa ve renkli keçeli kalemlerle herşeyi tek tek çizerek anlatıyorum öğrencilere de balon dağıtıyorum onlarda yapıyorlar aynısını bazen sınıfta bazen evde :-)))))
Geri