Arama sonuçlarınız

1. erkanisanmaz

2024-2025 Kültür ve Medeniyetimize Yön Verenler Dersi - 2 Birinci Dönem İkinci Yazılı Soruları ve Cevapları

Seçmeli Kültür ve Medeniyetimize Yön Verenler 2 Dersi için Orhun Erkun hocamızın hazırlayıp gönderdiği yazılı ve cevaplarıdır.
  2. erkanisanmaz

2024-2025 Kültür ve Medeniyetimize Yön Verenler Dersi - 1 Birinci Dönem İkinci Yazılı Soruları ve Cevapları

Kültür ve Medeniyetimize Yön Verenler 1 dersi için Orhun Erkun hocamızın hazırlayıp gönderdiği yazılı ve cevaplarıdır.
  3. erkanisanmaz

Oyun UNESCO Dünya Mirası Listesi Görsel Eşleştirme

UNESCO Miras Listesinde yer alan eserler ve görseller eşleştirmesine yönelik bir oyundur. Eşleştirme Oyunu UNESCO Dünya Mirası Listesi Görsel Eşleştirme
  4. erkanisanmaz

Oyun UNESCO Dünya Mirası Listesi Varlıklarımız Harita Oyunu

UNESCO Dünya Mirası Listesi Varlıklarımızı harita üzerinde bulmaya yönelik oyundur. Harita Oyunu: Unesco Ortak Miras Listesi Varlıklarımız
  5. erkanisanmaz

Oyun Tarihi Mekan, Tarihi Eser ve Tarihi Nesne Gruplama Oyunu

Tarihi mekan, tarihi eser ve tarihi nesneyi ayırt etmeye yarayan oyundur. Tarihi Mekan, Tarihi Eser ve Tarihi Nesne Gruplama Oyunu
  6. erkanisanmaz

Oyun Doğal ve Beşeri Varlıklar Oyunu

Doğal ve Beşerî Varlıkları ayırt etmeye yarayan bir oyundur. Doğal ve Beşeri Varlıklar Oyunu
  7. erkanisanmaz

Değerlendirme Formu UNESCO Miras Listesi Performans Görevi Bütüncül Dereceli Puanlama Anahtarı Toplu Değerlendirme Ölçeği

UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde Olmasını İstediğim Kültürel Ögeler performans görevi için hazırlanan bütüncül dereceli puanlama anahtarının sınıfı topu değerlendirmek için hazırlanmış formudur.
  8. erkanisanmaz

Değerlendirme Formu MEB Kitabı Sayfa 108 Karekodu: Miras Listesi Performans Görevi Bütüncül Dereceli Puanlama Anahtarı PDF

PERFORMANS GÖREVİ Adı: UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde Olmasını İstediğim Kültürel Ögeler Amacı: Çevrenizdeki kültürel miras ögelerini fark etme ve bu ögelerin korunmasına yönelik fikirler üretmenizi sağlama Beceri: Kanıta dayalı sorgulama ve araştırma Süre: 2 ders saati
  9. erkanisanmaz

MEB Kitabı Sayfa 105 Karekodu: UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde Yer Alan Ülkemize Ait Kültürel Ögelerimiz

MEB Kitabındaki 105. sayfada yer alan UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde yer alan ülkemize ait kültürel ögelerimiz konusuna erişim için konulan karekodun linkidir...
  10. erkanisanmaz

Milli Mücadeleye Hazırlık Marşı - Hazır Ol Milletim El Ele

Ayşe Merve Ayyılmaz hocamızın hazırladığı Milli Mücadeleye Hazırlık Dönemi ile ilgili şarkılı öğretim
  11. erkanisanmaz

Osmanlı'da Islahatlar Şarkısı

Ayşe Merve Ayyılmaz hocamızın hazırladığı ıslahatlar ile ilgili şarkılı öğretim
  12. erkanisanmaz

Sunu Ortak Kültürel Miras Online Slayt

Ortak Kültürel Miras konusuna ait sunumun online halidir. Ortak Kültürel Mirasımız Online Slayt
  13. erkanisanmaz

Sunu Ortak Kültürel Mirasımız

"SB.5.3.1. Yaşadığı ildeki ortak miras ögelerine ilişkin oluşturduğu ürünü paylaşabilme" öğrenim çıktısı için hazırlanan sunudur.
  14. erkanisanmaz

Sunu Ülkemize Komşu Devletler Online Slayt

Ülkemize Komşu Devletler slaytının online halidir. Ülkemize Komşu Devletler Online Slayt
  15. erkanisanmaz

Oyun Ülkemizin Komşuları Labirent Kovalamaca

Labirent Kovalamaca – Ülkemizin Komşuları
  16. erkanisanmaz

Oyun Kara Sınır Komşularımızın Özellikleri

Ülkemizin komşularının özelliklerini gruplandırmaya yönelik bir oyundur. Gruplandırma – Kara Sınır Komşularımızın Özellikleri
  17. erkanisanmaz

MEB Ders Kitabı Sayfa 91"Kara Sınırı Komşularımız" Etkinliği

"Kara Sınırı Komşularımız" etkinliği karekodu https://ders.eba.gov.tr/ders/proxy/VCollabPlayer_v0.0.1031/index.html#/main/curriculumResource?resourceID=0674b4ef5d3eff2a0ae143a43a21d594&resourceTypeID=3&loc=10&showCurriculumPath=false
  18. erkanisanmaz

Değerlendirme Formu Kara Sınırı Komşularımızı Tanıyorum Bütüncül Dereceli Puanlama Anahtarı Toplu Değerlendirme Ölçeği

Kara Sınırı Komşularımızı Tanıtıyorum performans görevi için hazırlanan bütüncül dereceli puanlama anahtarının sınıfı topu değerlendirmek için hazırlanmış formudur.
  19. erkanisanmaz

Değerlendirme Formu MEB Kitabı Sayfa 89 Karekodu: Kara Sınırı Komşularımızı Tanıyorum Bütüncül Dereceli Puanlama Anahtarı

Kara Sınırı Komşularımızı Tanıtıyorum performans görevinin Bütüncül Dereceli Puanlama Anahtarı
  20. erkanisanmaz

MEB Ders Kitabı Karekodu Sayfa 88

MEB Ders Kitabı 89. sayfadaki karekod ile erişim sağlanması istenen linkdir. https://www.harita.gov.tr/ulke-baskentleri
Geri