Arama sonuçlarınız

1. E

SINIF İÇİNDE YAPABİLECEĞİMİZ PERFORMANS ÇALIŞMASI(SERDAL EKİCİ)

Serdal Bey,ben de senden aldığım dosyayı yeniledim.Benim kine bir bak (TC.İNKILAP TARİHİ / 2.DÖNEM PERF.UYGULAMASI-Erdoğan GÜL-Serdal EKİCİ) adlı dosya...
  2. E

TC.İNKILAP TARİHİ / 2.DÖNEM PERF.UYGULAMASI-Erdoğan GÜL-Serdal EKİCİ

TC.İNKILAP TARİHİ / 2.DÖNEM PERF.UYGULAMASI-Erdoğan GÜL-Serdal EKİCİ
  3. E

ATATÜRK İLKELERİ'NE GÖRE YENİLİKLER-Özet / Erdoğan GÜL-Merkez Ortaokulu

ATATÜRK İLKELERİ'NE GÖRE YENİLİKLER / Erdoğan GÜL-Merkez Ortaokulu 2 Sayfalık Az ve Öz Bilgiler Eşliğinde Konuyu Kavrama
  4. E

ATATÜRK DÖNEMİ YENİLİKLERİ-Erdoğan GÜL-2014

ATATÜRK DÖNEMİ YENİLİKLERİ-Erdoğan GÜL-2014 Merkez Ortaokulu / Kastamonu Sunu Yenilenmiştir.(23 Şubat Tarihi İtibari ile...) / Aşağıdaki Sunumu TIKLAYINIZ.Tüm eksiklik ve hatalar giderilmiştir.
  5. E

ÇOK PARTİLİ HAYAT DENEMELERİ ve CUMHURİYETE YÖNELİK OLAYLAR-Erdoğan GÜL

ÇOK PARTİLİ HAYAT DENEMELERİ ve CUMHURİYETE YÖNELİK OLAYLA Erdoğan GÜL / Merkez Ortaokulu / Kastamonu
  6. E

BATI CEPHESİ-Kavram Haritası / Erdoğan GÜL-2013

BATI CEPHESİ-Kavram Haritası / Erdoğan GÜL-2013
  7. E

Sosyal Bilgilerde Bilgisayar ve İnternet Kullanım Anketi

SOSYAL BİLGİLER ÖĞRETMENLERİNİN BİLGİSAYAR VE İNTERNETİ KULLANMA DURUM ANKETİ Erdoğan GÜL Uzman Öğretmen Anket tarafımdan doldurulmuş olup,sonuçların biz öğretmenlerle paylaşılması dileği ile...
  8. E

TC İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük 1.ortak sınav tahmini doğru ortalamanız kaç?

Kastamonu Merkez Ortaokulu 306 Öğrencimiz var. Ben 5 Şubeye giriyorum. Derslerine girdiğim 201 öğrenciden şu an itibari ile 79 Öğrenciye ulaştım.Buna göre (79 Öğrenci Üzerinden) ** 100 Olan.....16 Öğrenci ** 95 Olan..... 6 Öğrenci ** 90 Olan.....18 Öğrenci ** 85 Olan.....12 Öğrenci **...
  9. E

1998-2013 Cıkmıs Sorular (6-7-8)

Harika bir çalışma olmuş...En azından geçmişteki soruları görmek açısından iyi oldu...Eline sağlık
  10. E

II. Ünite Milli Uyanış (250 Test Sorusu) Özel Derleme

1.Ünite'yi arayanlar,DERYA ÖZKAN HOCAMIZIN bir çalışması var.Sitede yer almaktadır.ERDOĞAN GÜL
  11. E

Cevaplar yüklenmiştir.1.Sayfada dosyanın altındadır.Herkese kolay gelsin...ERDOĞAN GÜL
  12. E

250 SORULUK-TC.İNKİLAP TARİHİ-Milli Uyanış-ERDOĞAN GÜL (Fatih Hocamızın Emeği) Fatih Doğan Hocamızın derlediği sorular,kazanımlar açısından elden geçirilip,250 Soru üzerinden yeniden sizlerin yararlanması için düzenlenmiştir.Bu arada bu soruları derleyen,toplayan Fatih Hocamıza da Allah razı...
  13. E

Trablusgarp Savaşı ile ilgili sıkıntı

Aynen Serdal Hocama katılıyorum...
  14. E

TDK 'de "Zafer" Kelimesinin Anlamı: 1-Savaşta kazanılan başarı 2-Bir uğraşıda çaba harcayarak elde edilen başarı Artık kafa iyice karıştı.Ben pes ettim.
  15. E

Z.Alatar Hocamızın açıklaması: Hocam zafer olabilmesi için Trablusgarp Savaşını kazanmamış lazım. Sizin dediğiniz gibi ilk askeri başarısı burdadır. Ama ilk Zaferi Çanakkale'dir. Sizin ve bizim yıllardır öğrettiğimiz bu doğrusu da budur. Kitap yanlışlarla dolu özellikle çalışma kitabı çok...
  16. E

Erkan Hocamızın bu konuyla ilgili açıklaması: Trablusgarp için M. Kemalin ilk askeri başarısıdır diyoruz. Derne ve Tobrukta başarılı bir savunma yapmıştır. Çanakkale savaşı için ise tanınmasını sağlayan ve Kurtuluş Savaşında önder olmasını sağlayan cephe diyoruz.
  17. E

Ve sonuçta Serdal Bey,siz de belirttiğiniz gibi,"..............Trablusgarbdaki başarıları" kelimesini kullandınız." Demekki siz de sanki aynı konuda mütabık kaldığımızı düşünüyorum.Ve dolayısıyla M.Kemal'in kendisine sunulan görev neticesinde başarılı olmuştur.Ama bu başarı zafer olarak önümüze...
  18. E

Bizlerin bu şekilde kafalarının karıştırılması,hiç te hoşuma gitmiyor.Deneme Sınavı'nda çıkan soruda bu yönde bizlere sıkıntı yarattı.M.kemal'in İlk Askeri Başarısı'nı sorarken,A) Şıkkında Çanakkale Savaşı ve B) Şıkkında ise Trablusgarb Savaşı vardı.İyi öğrencilerimizin bir bölümü,kitaptaki...
  19. E

Kitapta böyle bir cümle kimsenin dikkatini çekmedi galiba...
  20. E

Trablusgarp Savaşı ile ilgili sıkıntı Ders Kitabı 15.Sayfada "TRABLUSGARP SAVAŞI" başlığı altındaki konuda son cümlede geçen "Derne ve Tobruk'ta kazandığı zafer M.Kemal'in ilk askeri başarısıdır". ifadesine göre BİZ; *Trablusgarp Savaşı'nı kazanım olarak anlatırken "MUSTAFA KEMAL'İN İLK ASKERİ...
Geri