Arama sonuçlarınız

1. zencefil

8. Sınıf MAVİ GÖZLÜ ÇOCUK KONU KAVRAMA TESTİ - 2

Teşekkürler sayın hocam, elinize sağlık.
  2. zencefil

5. SINIF SOSYAL BİLGİLER GÖRSEL İÇERİKLİ DERS NOTLARI

Hocam maşallah ders kitabı gibi olmuş. Elinize sağlık.
  3. zencefil

Haberler İl Dışı Atama 2020 ( Kimler nereye, kaç puanla atandı/ATANAMADI? )

Tek şeffaf uygulamaları dediğimiz hizmet puanının geldiği son aşama. Yazıklar olsun insanların emeklerini çalanlara, haklarını yiyenlere,1 gecede aç kapa yaparak yakınlarını atayanlara, kendi tanıdıkları için merkezde boş kadro tutanlara...
  4. zencefil

3-7 Şubat 2020 Sosyal Bilgiler 5-6-7 T.C. İnkılap Tarihi Günlük Planı

Estafullah hocam, asıl ben emekleriniz için teşekkür ederim.
  5. zencefil

3-7 Şubat 2020 Sosyal Bilgiler 5-6-7 T.C. İnkılap Tarihi Günlük Planı

Sayın hocam 5. sınıf kazanımlarda bir yanlışlık var. Normalde SB.5.4.2. Sanal ortamı güvenli kullanmaya önem gösterir şeklinde olacak ama sizde aynı kazanım SB.5.4.3 şeklinde yazılmış.
  6. zencefil

6. sınıf 3. ünite için küre yapımı (çok eğlenceli)

Tıklayınca büyümüyor hocam.
  7. zencefil

OKUL MECLİS BAŞKANI SEÇECEK MİYİZ?

Araştıracak bir şey yok hocam. İlçe zümresinde de yapılmamasıyla ilgili söylenmiş ve karar alınmış olması lazım.
  8. zencefil

2019-2020 7. Sinif bep

Teşekkür ederim sayın öğretmenim.
  9. zencefil

OKUL MECLİS BAŞKANI SEÇECEK MİYİZ?

Cevabını kendiniz vermişsiniz, kaldırıldı yani seçim yok, temsilci yok.
  10. zencefil

Olumlu İletişim Yolları Sunumu

Teşekkürler.
  11. zencefil

2019-2020 ders kitapları pdf temini hakkında yardım

Buraya yükledim https://sosyalbilgiler.biz/forum/konu/2019-2020-ders-kitaplari-dogrudan-indir-drive.59443/
  12. zencefil

2019-2020 Ders Kitapları doğrudan indir (drive)

EBA'dan indiremeyen arkadaşlar için bölgemizde kullanılan kitapları drive'a yükledim. Karışıklık olmasın diye kitapların kapaklarını atıyorum. İndirme linki: https://drive.google.com/open?id=1pq-5GcZDVI8_rCsELdGL3azW0VEJfTUN
  13. zencefil

EBA'dan Ders Kitaplarını İndirme

Teşekkürler hocam, yarım saattir arıyorum. Nasıl bir webmasterları varsa eski linke üzgünüz yazmışlar ama yeni linki vermemişler.
  14. zencefil

2019 - 2020 8. Sınıflar YEPYENİ YILLIK PLAN!!!!! T.C. İnkılâp Tarihi ve Atatürkçülük Dersi

Teşekkürler. 1700 görüntüleme 30 teşekkür. Öğretmen bile erdemsiz, öğrenci ne yapsın.
  15. zencefil

Yardım Başka okulda ders saati tamamlama isteğe bağlı mı?

Sayın hocam bir çok kez görevlendirme ve norm fazlası olmuş biri olarak bu konuda yapacağınız pek birşey olmadığını söyleyebilirim. Maaş karşılığı ders saatinizi bulunduğunuz okulda tamamlayamıyorsanız görevlendirme çıkabilir. Buna çok güçlü nedenler (sağlık gibi) olmadığı sürece itiraz...
Geri