Arama sonuçlarınız

1. T

YAZILI 5.2.1 VEYA 2

>:(
  2. T

orta anadolu boşluk doldurma

yazılıda kullanılabilir
  3. T

Bir Ülke Bir Bayrak Ünite Özeti

Bir Ülke Bir Bayrak Ünite Özeti Arife Hocam ders notlarınızdan çok faydalandım Bazen çıktısını alıp dağıtıyorum Hakkınızı helal edin Emeğinize sağlık
  4. T

30 Nisan 2015 TEOG Sınavı Cevapları

30 Nisan 2015 TEOG Sınavı Cevapları Sosyal Devlet soru kazanımlarda doğrudan yoktu 7.sınıfta anlattığımız bir konuydu
  5. T

5.Ünite Gerçekleşen Düşler Ünite Özeti

5.Ünite Gerçekleşen Düşler Ünite Özeti teşekkürler Arife hocam ders notlarınızdan faydalanıyouz hakkınızı helal edin
  6. T

Tek Öğretmen için Zümre

Tek Öğretmen için Zümre MADDE 35 – (1) Zümre öğretmenler kurulu; okul öncesi eğitim kurumlarında okul öncesi eğitimi öğretmenlerinden, ilkokullarda aynı sınıfı okutan sınıf öğretmenleri ve varsa alan öğretmenlerinden, ortaokul ve imam-hatip ortaokullarında ise aynı alanın öğretmenlerinden...
  7. T

SEÇMELİ DERS OLARAK OSMANLICA HAKKINDA!

SEÇMELİ DERS OLARAK OSMANLICA HAKKINDA! hocam ortaokullarda değil de liselerde seçmeli ders olarak okutulabilir
  8. T

TARİHİ İSİM ÖNERİSİ

TARİHİ İSİM ÖNERİSİ buğra han , attila, oğuzhan, mete
  9. T

yazılı

:)
  10. T

e okul sorunu

e okul sorunu rapor alamımyorsanız başlat programlar İe çaştırıp rapor alabilirsiniz orda bir de ie 64 bit var onu çalıştırmyacağız
  11. T

Milli Mücadele Sırasında Karikatürler

Milli Mücadele Sırasında Karikatürler hocam sayfa virüslü
  12. T

Ya İstiklal Ya Ölüm

Ya İstiklal Ya Ölüm çok teşekkür ederim Arife Hocam başarılar dilerim
  13. T

En Son Hangi Kitabı Okudunuz?

imparatorluğun en uzun yüzyılı ilber ortaylı
  14. T

Adım Adım Türkiye Ünite Özeti 2.bölüm

Adım Adım Türkiye Ünite Özeti 2.bölüm teşekkür edrim Arife Aydın öğretmenim
  15. T

Milli Uyanış:yurdumuzun İşgaline Tepkiler

Milli Uyanış:yurdumuzun İşgaline Tepkiler Arife Aydın öğretmenim teşekkürler
  16. T

Milli Uyanış:yurdumuzun İşgaline Tepkiler

Milli Uyanış:yurdumuzun İşgaline Tepkiler Arife öğretmenim teşekkür edrim
  17. T

bizim okulda vatandaşlık dersi yok !!!!

hocam aynı şeyi bizde de yapacaklardı fakat müdürü uyardım o da farklı yerleri aradı ve bu dersi koydu mecbur koyacak çünkü zorunlu ders
  18. T

2012-2013 Sosyal Bilgiler 5 II.Dönem II. Yazılı-YEPYENİ

2012-2013 Sosyal Bilgiler 5 II.Dönem II. Yazılı-YEPYENİ teşekkür eederim hocam aynen kullanacağım
  19. T

II.Dönem 1.Yazılı

II.Dönem 1.Yazılı Arife öğretmenim saygılar olduğu gibi kullanacağım. Çankırı Güneş ortaokuluna selamlar
  20. T

2012-2013 Sosyal Bilgiler 5.Sınıf 1.Dönem I.Yazılı A Grubu

2012-2013 Sosyal Bilgiler 5.Sınıf 1.Dönem I.Yazılı A Grubu Arife Hocam ellerine sağlıkolduğu gibi kullanacağim teşekkür ederim
Geri