Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ek ders bulabiliyor musunuz ?
Değerli branşdaşlar;bu sorun hepimizin sorunu ve bu konuda birlik olabiliriz,lütfen yok bakan yok sistem deyip napabilirizki moduna girmeyin,bizler koca kitabı sıkış tıkış işlerken (ki yetişmiyo) kimi branşlar kaplumbağa hızıyla gidip dönem bitmeden kitap...
büyükbaş hayvancılık erzurum-kars yöresi ve doğu karadenizde,küçükbaş karasal iklimli her yerde en fazla iç anadoluda,kümes güney marmarada,batı karadenizde.Hayvancılık şehir adıyla değil bölge sıralaması ile bilinirdi bizim zamanımızda
Nasıl Anlatıyorsunuz??
kazanımlarda saat hesaplaması olmadığı için girmiyorum ve bunu ilköretim müfettişine sordum sadece kazanıma göre gitmeni tavsiye ederim zaten o kadarına bile zaman yetmiyo.
Karne İçin Güzel Sözler Gönderebilir Misiniz
başarılılar için;ömmür sana senin kadar değer versin ve gülümsesin diyorum
orta başarılılar için;başarı ya vardır ya yoktur,sen lütfen varlığını ispat et diyorum
başarısızlar için;amacın kadar eylemin varsa amacını gözden geçir,yoksa olmayan...
Merhaba biz üyeleri;
işlevsel ve güncel olabilecek dökümanlar ararken buldum siteyi.Dolu dolu,doğru ve ihtiyaçlara cevap verebilen bu siteyi hazırlayan-bizlere ulaşmasını sağlayan herkese teşekkür ediyorum.Üye olan,siteden faydalanan herkesin katkılarıyla daha güzeli paylaşmak dileğiyle...