Arama sonuçlarınız

1. B

OLAYLAR VE SONUÇLARI

elinize saglık guzel olmuş
  2. B

2014.2015_Düşünme Eğitimi_21y

2014.2015_Düşünme Eğitimi_21y TEŞEKKÜRLER
  3. B

Müfredatı Nasıl Yetiştirdiniz

Müfredatı Nasıl Yetiştirdiniz Bizde dönem başında girdiğim sınıfların velileriyle toplantı yaptık Düşünme Eğitimi dersini seçtik.Böylece ders saati 4'e çıktı ve konuları yetiştirdim.
  4. B

ATATÜRK İLKELERİ KLİBİ

ATATÜRK İLKELERİ KLİBİ Çok güzel olmuş ellerinize sağlık
  5. B

Hangi Karar; nerede alınmıştır?

Hangi Karar; nerede alınmıştır? çok teşekkürler
  6. B

2011-2012 Sosyal Bilgiler II. Dönem Zümre Toplantısı

2011-2012 Sosyal Bilgiler II. Dönem Zümre Toplantısı Çok teşekkür ederim
  7. B

Çanakkale'den Kurtuluşa [M.E.B Tarafından Hazırlanmış İnteraktif Öğretim Cd'si]

Çanakkale'den Kurtuluşa [M.E.B Tarafından Hazırlanmış İnteraktif Öğretim Cd'si] teşekkürler ancak 2.yi indiremedim
  8. B

Kaç Yıllık Öğretmensiniz

17 yıllık öğretmenim 3 sene önce Sosyal Bilgiler sınıfımı kurdum her ders dersi olan öğrenciler benim yanıma geliyor bu çok büyük bir kolaylık ayrıca sınıfımda tv dvd bilgisayar projeksiyon ve klimam mevcut kısaca son üç yıldır öğretmenliğimin tadını çıkarıyorum
  9. B

Gelişen Türkiye

HER ZAMAN Kİ GİBİ ELLERİNİZE SAĞLIK HOCAM DUYMUŞSUNUZDUR 7. ÜNİTEDE DEĞİŞİKLİKLER YAPILMIŞ SANIRIM KONULAR DEĞİŞMİŞ İNTERNETTEN İNDİRİP ÖYLE İŞLEYECEKMİŞİZ PAZARTESİ İNCELEYECEĞİM İYİ AKŞAMLAR
  10. B

Geçmişin İzleri-Düğünler

BÜTÜN HAZIRLADIKLARINIZ ÇOK EMEK SARFEDEREK YAPILDIĞI BELLİ BANA ÇOK FAYDASI OLDUĞUNU SÖYLEMEK İSTERİM BİZİMLE PAYLAŞTIĞINIZ İÇİN ÇOK ÇOK TEŞEKKÜRLER
  11. B

Herşey Güçlü Bir Türkiye İçin

arkadaşlar Herşey Güçlü Bir Türkiye İçin konusu ve sonra gelen iki konu ile ilgili sunu hazırladım inşallah işinize yarar.
Geri