Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
CHESTER, ABD YE 4400 KM DEMİRYOLU YAPMALARI KARŞILIĞINDA DEMİRYOLLARININ 25 KM SAĞINDA VE SOLUNDAKİ YERALTI YERÜSTÜ KAYNAKLARINI 99 YILLIĞINA ABD YE VERİLMESİ...ANTLAŞMA 1923 NİSAN AYINDA İMZALANIYO.. YANİ BİR MANDA ANTLAŞMASI..!!
Yeni gelen arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz:-) sizinde çalışmalarınızı burada görmek istiyoruz.. Böylesine güzel ve kapsamlı bi siteyi hergün güçlendirmemiz lazım..
hocam neye layıksanız o şekilde yönetilirsiniz. bence suç sizde,bu devirde böyle bir anlayış varsa kusura bakmayın ama siz orda ne iş yapıyonuz?? koyun misali öğretmen olurmu? sesiniz çıkmadığı müddetçe tepenize binen çok olur..
Arkadaşlar ben Rize-Çayeli nde görev yapmaktayım,sosyal bilgiler planına baktınızmı? 2.ci üniteden sonra planda ÜLKEMİZİN KAYNAKLARI ünitesine geçmemiz gerekiyo....
slm ben mehmet hoca,9 eylül tarih öğretmenliği mezunuyum ve şu an rize de sosyal bilgiler öğretmenliği yapıyorum.. herkese çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum