Arama sonuçlarınız

1. S

Sunu 7.Sınıf: Coğrafi keşifler sunusu

Teşekkürler Emeğinize Sağlık HOCAM
  2. S

Alan Değişikliği Anketi

2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA SINIF ÖĞRETMENLERİNE ALAN DEĞİŞİKLİĞİ HAKKI VERİLECEK Mİ BİLGİSİ OLAN PAYLAŞABİLİR Mİ ?
  3. S

Alan Değişikliği Anketi

Bu yıl sınıf öğretmenlerine alan değişikliği hakkı verecekler mi bilgisi olan varmı?
  4. S

Öğretmenler Yıl Sonunda Transfer Olacak

Transfer gerçekleşsin artık direk geçiş için geç bile kalındı
  5. S

MANDA ANTLAŞMALARI..!!

ABD VE FRANSA İLE YAPILAN MANDA ANTLAŞMALARINI BİLİYORMUYUZ? RESMİ TARİH BİZE YALANMI SÖYLÜYOR? YAKINDA BURADA AÇIKLAYACAĞIM..
  6. S

CHESTER İMTİYAZI-1923

CHESTER, ABD YE 4400 KM DEMİRYOLU YAPMALARI KARŞILIĞINDA DEMİRYOLLARININ 25 KM SAĞINDA VE SOLUNDAKİ YERALTI YERÜSTÜ KAYNAKLARINI 99 YILLIĞINA ABD YE VERİLMESİ...ANTLAŞMA 1923 NİSAN AYINDA İMZALANIYO.. YANİ BİR MANDA ANTLAŞMASI..!!
  7. S

CHESTER İMTİYAZI-1923

1923 YILINDA ABD YE VERİLEN CHESTER İMTİYAZI HAKKINDA KAÇ KİŞİ BİLİGİ SAHİBİ??
  8. S

Kuruluş filmi nerden bulabilirim

7.sınıflar için Kuruluş filmini nerden bulabilirim? sağlıklı bi link önerecek olan varmı?
  9. S

9 Eylül Mezunları Nerdesiniz??

1994 mezunu Faruk soyadın ne? hani şu süper top oynayan kömürcü faruk musun:-))
  10. S

Selamlar....

Ben Geldiiim! Geleceğin Sosyalcisi... :) inşallah hedefine ulaşırsın:-) doğru bir seçim
  11. S

9 Eylül Mezunları Nerdesiniz??

9 EYLÜL MEZUNLARI SES VERSİN:-)
  12. S

Hoş Geldiniz Kendinizi tanıtır mısınız?

Yeni gelen arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz:-) sizinde çalışmalarınızı burada görmek istiyoruz.. Böylesine güzel ve kapsamlı bi siteyi hergün güçlendirmemiz lazım..
  13. S

Meslek Tanıtma Kulübü Yıllık Plnı Varmı?

Arkadaşlar Meslek Tanıtma Kulübünde olan varmı? varsa yıllık plan ve benzeri birşeyler varmı?
  14. S

Aranızda 18 Mart Üniv.sosyal Bilgiler Mezunu Yok Mu?

ben 9 eylül mezunu:-)
  15. S

Seminer Dönemi Çay Yasağı

hocam neye layıksanız o şekilde yönetilirsiniz. bence suç sizde,bu devirde böyle bir anlayış varsa kusura bakmayın ama siz orda ne iş yapıyonuz?? koyun misali öğretmen olurmu? sesiniz çıkmadığı müddetçe tepenize binen çok olur..
  16. S

Kaç Yıllık Öğretmensiniz

14 yıllık öğretmenim
  17. S

İpek Yolu-Doğu ile Batı Arasındaki Köprü

İpek Yolu-doğu İle Batı Arasındaki Köprü Hocam emeğinize sağlık Allah razı olsun,
  18. S

Ülkemizin Kaynakları Ünitesine Geçmemiz Gerekiyo Plana Göre

Arkadaşlar ben Rize-Çayeli nde görev yapmaktayım,sosyal bilgiler planına baktınızmı? 2.ci üniteden sonra planda ÜLKEMİZİN KAYNAKLARI ünitesine geçmemiz gerekiyo....
  19. S

Destanlaşan Direniş

hocam Allah razı olsun,bu ne güzel sunular yaa.. burda bize gönderdiğiniz sunulardan aldığınız dualar size yeter:-))
  20. S

Hoş Geldiniz Kendinizi tanıtır mısınız?

slm ben mehmet hoca,9 eylül tarih öğretmenliği mezunuyum ve şu an rize de sosyal bilgiler öğretmenliği yapıyorum.. herkese çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum
Geri