Arama sonuçlarınız

1. A

TUNA yayıncılık ders kitabı soru üretimi:I.DÜNYA SAVAŞI konu kazanım testi 3

TUNA yayıncılık ders kitabı soru üretimi:I.DÜNYA SAVAŞI konu kazanım testi 3 Bazı sorula öğrenci için yeterince anlaşılır değil? üstünkörü yazılmış dikkat edilmemiş.. Örneğin 2. 4. 9 soru kökleri dil bilgisi açısından hatalı. Düzeltilirse TEOG mantığına uygun mu? Uygun...
  2. A

Inkılap tarihi ortalamaniz kaç ?

Inkılap tarihi ortalamaniz kaç ? 244 öğrenci 6 şube Ortalama 74,60 Niğde 23 Nisan Havacılar Ortaokulu
  3. A

Medya Okuryazarlığı Kılavuz Kitap

Medya Okuryazarlığı Kılavuz Kitap Teşekkür Ederim
  4. A

SOSYAL BİLGİLER TEHLİKEDE

SOSYAL BİLGİLER TEHLİKEDE Çok haklısınız. Peki sizce MEB yöneticilerinin milli bağımsızlık milli ekonomi gibi kaygıları var mı?
  5. A

Kuruluş-2 ( Osmanlı Devleti'nin Kuruluş Dönemi ) / Konu Anlatım ve Soru Sunusu

Kuruluş-2 ( Osmanlı Devleti'nin Kuruluş Dönemi ) / Konu Anlatım ve Soru Sunusu gerçekten işe yarar. elinize sağlık
  6. A

Proje-Performans değerlendirme Formu

Proje-Performans değerlendirme Formu saol
  7. A

Ders Saatleri !!!ÖNEMLİDİR!!! DİKKATİNİZE

Ders Saatleri !!!ÖNEMLİDİR!!! DİKKATİNİZE Siz ciddi misiniz bu konuda... Size inanmıyorum gerçekten yaa. Adamlar inkılap tarihi dersini kaldıracaklar ve benim sosyal bilgiler öğretmenlerim konuya uyanamamış bakanlıktan bu dersin saatini artırmalarını talep ediyolar... Öğrenciler bile uyandı...
  8. A

Alan Değişikliği Anketi

Alan Değişikliği Anketi sınıfçılar branşı yapabilirler derse çalışarak girecek ve ne kadar öğretebileceğine bakacak olan sınıfçı arkadaşa katılıyorum. kasaplarda genel cerrah olabilir aynı iş ne de olsa.katılıyorum gülmekten katılıyorum..
  9. A

Ülkemizde Nüfusla İlgili Güzel Slayt

Ülkemizde Nüfusla İlgili Güzel Slayt öğrenciyi sıkar daha az yazısız ve daha fazla görsel olmalı
Geri