Arama sonuçlarınız

1. A

İlköğretim Kurumları Yönetmeliği-Son Hali

İlköğretim Kurumları Yönetmeliği-Son Hali teşekkürler.
  2. A

5. Sınıf Tüm Üniteler Ders Notları - Recep Yıldırım

5. Sınıf Tüm Üniteler Ders Notları - Recep Yıldırım teşekkürler, elinize sağlık.
  3. A

Güzel Türkiye Etkinliği

Güzel Türkiye Etkinliği güzel olmuş, teşekkürler.
  4. A

09 10 2013 İtibari İle Konularda Nerelerdeyiz?

09 10 2013 İtibari İle Konularda Nerelerdeyiz? 8. sınıf mondrosa ateşkes a. 7. sınıf nüfusun özellikleri 6. sınıf ikinci üniteye giriş diyelim 5. sınıf zengin kültürümüze geldim.
  5. A

5.sınıflara giren arkadaşlara...

5.sınıflara giren arkadaşlara... dediğiniz şekilde ikiye ayırarak anlatmak daha uygun öğrenciler açısından. o zaman çok rahat anlamışlardı. ama kitap bu sene fazla detaylandırmış ve anlaşılmasını güçleştirmiş. öğrenci seviyesine de uygun mu değil mi tartışılır.
  6. A

5.sınıflara giren arkadaşlara... rica ederim.dediğim gibi çok yardım edemedim ama net ayrımı bulamadım. yazmayı unuttum kitapta verilen mekanlar genelde belli -bir süre de olsa- yaşanılan yerlerdi ayrımı buradan yapabilirsiniz. ama ne kadar doğru işte onu bende tam bilemiyorum.
  7. A

6. SINIFLARA YEREL SAAT HESAPLAMALARINI VERİYOR MUSUNUZ?

6. SINIFLARA YEREL SAAT HESAPLAMALARINI VERİYOR MUSUNUZ? yerel saat, ölçek hesaplamaları, çevirmeleri hepsini anlatıyorum. karşılarına çıkar diye. detaylı bir şekilde anlatırım, kitapta olmayan tanımları falan da veririm her konu için geçerli bu dediğim tabi ki.
  8. A

5.sınıflara giren arkadaşlara... geçen seneki kitapta tarihi eser-doğal diye ayrılmıştı ve daha iyiydi bence, dediğiniz sorun bence de net değil, öğrenciler zaten tam ayırt edemedi gibi geldi. bende anlatmadan önce araştırdım ama çok net ayrım bulamadım, belki ben bulamadım bilemiyorum...
  9. A

ATATÜRK İLKELERİ KLİBİ

ATATÜRK İLKELERİ KLİBİ çok güzel teşekkürler.
  10. A

Yazılıya Hazırlık Testi-2 (Rol)-2013/2014

Yazılıya Hazırlık Testi-2 (Rol)-2013/2014 emeğinize sağlık, çok güzel hazırlamışsınız, teşekkürler.
  11. A

iller ve ilçeler haritası

iller ve ilçeler haritası bende böyle il haritası arıyordum çok teşekkür ederim.
  12. A

Yazılıya Hazırlık Testi-1 (Kalabalık, Grup, Kurum)-2013/2014

Yazılıya Hazırlık Testi-1 (Kalabalık, Grup, Kurum)-2013/2014 yaptığınız çalışmalara yoruma gerek yok oldukça başarılı, teşekkürler
  13. A

Yeryüzü Şekilleri

Yeryüzü Şekilleri teşekkürler.
  14. A

8.Sınıf-TC.İNKİLAP TARİHİ-Konu Anlatım Özet Kitabı-ERDOĞAN GÜL

8.Sınıf-TC.İNKİLAP TARİHİ-Konu Anlatım Özet Kitabı-ERDOĞAN GÜL teşekkürler, sayfaların hepsini detaylı bir şekilde inceleyemedm ama göz attım, kitap yerine okutabiliriz gibi geldi elinize sağlık.
  15. A

Mustafa Kemal Okulda Pano Çalışması

Mustafa Kemal Okulda Pano Çalışması teşekkürler, çalışmalarınız çok işime yarayacak inşallah :)
  16. A

En Son Hangi Kitabı Okudunuz?

En Son Hangi Kitabı Okudunuz? nar ağacı nazan bekiroğlu
  17. A

Yeryüzünde Yaşam Süper Bir Bulmaca

Yeryüzünde Yaşam Süper Bir Bulmaca teşekkürler.
  18. A

Sosyal Bilgiler Duvar Gazetesi Örneği (çocuk Hakları Kulübü)

Sosyal Bilgiler Duvar Gazetesi Örneği (çocuk Hakları Kulübü) teşekkürler. güzel bir çalışma.
  19. A

Maden Resimleri

Maden Resimleri teşekkürler.güzel görseller.
  20. A

ORJİNAL İSTİKLAL MARŞI NÜSHASI

ORJİNAL İSTİKLAL MARŞI NÜSHASI teşekkürler,güzel.
Geri