Arama sonuçlarınız

1. ttabutt

2020 Lgs raporu ve 2021 eylem planı hazırlayan var mı?

Merhaba Sayın Öğretmenim. Affınıza sığınarak yorum yapıyorum. 2020 LGS ile ilgili rapor hazırlamak biz öğretmenlerin görevleri arasında olmasa gerek diye düşünüyorum. İstatistik bilgileri ellerinde bulunan il ilçe ve okul yönetimleri bu ve buna benzer raporları gayet kolay hazırlayabilirler...
  2. ttabutt

Etkinlik İner misin? Çıkar mısın? Oyunu - Afetler ,Çevre ve İnsan

5.Sınıflar için hazırladığım eğlenceli soru çözmek için kullanabileceğiniz bir oyun. Sorular için SARIBOÐA öğretmenime çok teşekkür ediyorum. Umarım keyifle kullanırsınız. https://drive.google.com/open?id=1iDv1i8CaAGkZWY47WRAhPB5X4hA1Kf4q
  3. ttabutt

Etkinlik Asker Kapmaca Bilgi ve Strateji Oyunu - Nüfus ve Yerleşme

Asker Kapmaca Bilgi ve Strateji Oyununu eğlenceli soru çözmek, sınıf içerisinde veya kurs çalışmalarında kullanılmak üzere tasarladım. Oyunda kullanılan sorular sitedeki paylaşımlardan alınmıştır. Soruları paylaşan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Oyun umarım işinize yarar. İrili ufaklı sorunlar...
  4. ttabutt

Etkinlik İner misin? Çıkar mısın? Oyunu - İklimler ve İnsan

Libraoffice programında ben de başka slaytlar çalıştırırken oynatma hatası veya özellik kaybolması gibi sorunlar yaşıyorum. Bu oyunu libra programında denemedim. Akıllı tahtalarda Microsoft Office PowerPoint viewer programıyla açarsanız sorun olacağını düşünmüyorum. Zira ben denedim bir problem...
  5. ttabutt

Bilgisayarınıza indirirseniz oynayabilirsiniz. Denedim bir sorun göremedim.
  6. ttabutt

5. Sınıflar için hazırladığım "İner misin? Çıkar mısın?" oyununu eğlenceli soru çözmek için tasarladım. Sorular sitedeki arkadaşların paylaşımlarından oluşmaktadır. Umarım beğenirsiniz. (Oyunda şimdilik ufak tefek hatalar olabilir. Affınıza sığınıyorum.)...
  7. ttabutt

Etkinlik İner misin? Çıkar mısın? Oyunu - Yeryüzü şekilleri

5. Sınıflar için hazırladığım "İner misin? Çıkar mısın?" oyununu eğlenceli soru çözmek için tasarladım. Sorular sitedeki arkadaşların paylaşımlarından oluşmaktadır. Umarım beğenirsiniz. (Oyunda şimdilik ufak tefek hatalar olabilir. Affınıza sığınıyorum.)...
  8. ttabutt

Etkinlik İner misin? Çıkar mısın? Kültür ve Miras Ünitesi

5. Sınıflar için hazırladığım "İner misin? Çıkar mısın?" oyununu eğlenceli soru çözmek için tasarladım. Sorular sitedeki arkadaşların paylaşımlarından oluşmaktadır. Umarım beğenirsiniz. (Oyunda şimdilik ufak tefek hatalar olabilir. Affınıza sığınıyorum. Zamanla diğer üniteleri de hazırladıkça...
  9. ttabutt

Etkinlik İner misin? Çıkar mısın? Oyunu - Birey ve Toplum Ünitesi

Oyunun içerisine oyunun nasıl oynanacağı ile ilgili bir bölüm oluşturdum öğretmenim. Umarım işinize yarar.
  10. ttabutt

Yanlış dosya yüklemişim öğretmenim. Fakat şimdi de doğrusunu yüklerken hata veriyor.
  11. ttabutt

5. Sınıflar için hazırladığım "İner misin? Çıkar mısın?" oyununu eğlenceli soru çözmek için tasarladım. Sorular sitedeki arkadaşların paylaşımlarından oluşmaktadır. Umarım beğenirsiniz. (Oyunda şimdilik ufak tefek hatalar olabilir. Affınıza sığınıyorum. Zamanla diğer üniteleri de hazırladıkça...
  12. ttabutt

5.SINIF SOSYAL BİLGİLER 21-30. hafta GÜNLÜK PLANLARI

Emeğinize sağlık. Çok Teşekkürler.
  13. ttabutt

5.SINIF SOSYAL BİLGİLER 11-20. hafta GÜNLÜK PLANLARI

Ellerinize sağlık.Teşekkürler
  14. ttabutt

5. SINIF SOSYAL BİLGİLER 1-10. hafta GÜNLÜK PLANLARI

Elinize emeğinize sağlık teşekkür ederim öğretmenim.
  15. ttabutt

7. SINIF SOSYAL BİLGİLER 1-10. hafta GÜNLÜK PLANLARI

Elinize emeğinize sağlık teşekkür ederim öğretmenim.
  16. ttabutt

Ders Notu 8. Sınıf İnkılap Tarihi 7. Ünite Ders Notu Fasikülü

Teşekkür ederim. Elinize sağlık.
  17. ttabutt

Ders Notu 8. Sınıf İnkılap Tarihi 6. Ünite Ders Notu Fasikülü

Ellerinize sağlık. Teşekkür ederim.
  18. ttabutt

Ders Notu 8. Sınıf İnkılap Tarihi 5. Ünite Ders Notu Fasikülü

Elinize, Emeğinize sağlık. Teşekkürler.
Geri