Arama sonuçlarınız

1. Mehmet Baykal Yılmaz

LGS Sivas ÖDM 2. (TAM) Deneme (Aralık 2020)

Sivas ÖDM 2. LGS Deneme (Aralık 2020)
  2. Mehmet Baykal Yılmaz

En Son Hangi Kitabı Okudunuz?

Ev/ Nermin Yıldırım
  3. Mehmet Baykal Yılmaz

Haberler 2020 Yılı Alan Değişikliği Duyurusu

8. maddede açıkça yazılmış, yan alan tercihi yok... Olsaydı keşke benim de yan alan Türkçe :)
  4. Mehmet Baykal Yılmaz

Evde Bilim Etkinlikleri

Evde çocuklarla birşeyler yapmak isteyenler için... Evde Bilim Etkinlikleri
  5. Mehmet Baykal Yılmaz

Web 2.0 araçları

Web 2.0 araçları #web2.0
  6. Mehmet Baykal Yılmaz

En Son Hangi Kitabı Okudunuz?

Deli tarla, Şermin Yaşar
  7. Mehmet Baykal Yılmaz

Canlı Ders uygunsuz durum önleme

Degerli ogretmenlerimiz, harici canli derslerde uygunsuz durumlarla karsilasmamak icin alabileceginiz onlemleri anlatan bilgilendirme videomuza http://www.eba.gov.tr/#/nasil-eba/canliders adresinden ulasabilirsiniz.
  8. Mehmet Baykal Yılmaz

EBA-Zoom Siber Saldırı Hatırlatması

HATIRLATMALAR Bilindiği gibi Koronavirüs önlemleri kapsamında uzaktan eğitim faaliyetlerimiz; EBA TV Kanalları, Eğitim Bilişim Ağı (EBA) İnternet Platformu ve EBA Canlı Ders Sistemi aracılığıyla yürütülmektedir. Öğrencilerimizin kendi sınıf arkadaşları ve öğretmenleriyle ders yapabilmesine...
  9. Mehmet Baykal Yılmaz

Kuraklığa Doğru...

2020 kuraklık haritası... Son 3 ay yağışlar
  10. Mehmet Baykal Yılmaz

Haberler 2020 Yılı Alan Değişikliği Duyurusu

Birinci Aşama (Ön Başvuru) kısmında adayların ön başvuruları sistem üzerinden alınacak. Yapılan ön başvurular incelenerek Eğitim Kurumu, İlçe ve İl Milli Eğitim Müdürlüklerince sistem üzerinden onaylanacak veya reddedilecek. Bunların hepsi 7-11 Aralık 2020 tarihleri arasında yapılacak. İkinci...
  11. Mehmet Baykal Yılmaz

LGS Aralık Ayı Örnek Soruları 2020

Sayısal.... http://odsgm.meb.gov.tr/kurslar/pdf/ornek/2021/65894_12_ARALIK_SAYISAL_ORNEK_SORULAR.pdf
  12. Mehmet Baykal Yılmaz

Haberler Sınav görevleri ertelendi...

#SınavGörevi olan arkadaşların dikkatine ÖSYM, Kovid-19 tedbirleri kapsamında ALES/2, YÖKDİL/2, DUS-STS Diş Hekimliği, e-YDS/13, DİB-MBSTS, YDUS ve DHBT sınavlarını erteledi.
  13. Mehmet Baykal Yılmaz

MEB Canlı Ders Kontrol Formu

MEB Canlı Ders Kontrol Formu
  14. Mehmet Baykal Yılmaz

İkinci Dünya Savaşı Liderleri

İkinci dünya savaşı liderleri
  15. Mehmet Baykal Yılmaz

Geleneklerimizden (Kırkı Çıkmak)

KIRKIN ÇIKMASI NEDİR? ESKİ TÜRK GELENEKLERİ Doğum yapan bir annenin, 40'ının çıkmasının/uçmasının eski Türk adetlerinden olması ve taaa Göktürkler’e kadar uzanması inanılmaz ilginçtir.. Yeni anne ve bebeklerin 40 gün dışarıya çıkmama adeti aslında annenin ve bebeğin doğumdan sonraki altı...
  16. Mehmet Baykal Yılmaz

Duyuru Ziya Öğretmen Sosyalcilerle... (27 Kasım Bugün 16:00)

Ziya Öğretmen'le Zümre Toplantıları, Sosyal Bilgiler Öğretmenlerimiz ile devam ediyor. Sosyal Bilgiler öğretmenlerimizi bugün saat 16.00'da YouTube.com/mebbasin kanalımıza bekliyoruz. Yayın linki: bit.ly/2WrBMTg B001
  17. Mehmet Baykal Yılmaz

Kimler, nerelerde çalışıyor?

Öğretmenler günümüz kutlu olsun Çay/Afyon dan selamlar
Geri