Arama sonuçlarınız

1. F

1. dünya savaşı

1. dünya savaşı İstediğin konuyu söylersen yardimci olabiliriz..
  2. F

İnkılap Tarihi Etkinliklerin Tamamı Lazım

İnkılap Tarihi Etkinliklerin Tamamı Lazım Arkadaşlar anlamadım ama neye teşekkür ediyorsunuz ? Arkadaşımız sizden yardim istiyor. Lütfen okumadan cevap yazmayalım.
  3. F

Heceleyen Okuyucu

Heceleyen Okuyucu :) Zeki hocamizin sitesi de çok güzel
  4. F

Lise Dökümanları bölümü açılsın mı?(Anket)

Lise Dökümanları bölümü açılsın mı?(Anket) Teşekkürler hocam siteyi inceledim . Kalite olarak sizden pek farkı yok . Teşekkürler..
  5. F

Denizli Zaferiye Abalıoğlu İlköğretim Okulu Sosyal Bilgiler Dersliğim

Denizli Zaferiye Abalıoğlu İlköğretim Okulu Sosyal Bilgiler Dersliğim Sınıfınız çok güzel hocam güle güle kullanın. öğretmenler arasındaki fotoda hangisi sizsiniz merak ettim de.
  6. F

Yozgat/çekerek/atatürk İöo Sosyal Bilgiler Dersliğim (Yep Yenilendi)

Yozgat/çekerek/atatürk İöo Sosyal Bilgiler Dersliğim (Yep Yenilendi) Kapısı harika :)
  7. F

Türk Büyükleri Köşesi

Türk Büyükleri Köşesi Hocam bir de sizin sınıfı görseydik çok merak ediyorum :)
  8. F

Gaziantep-araban Elif İlöğretim Okulu (yenılendi)

Gaziantep-araban Elif İlöğretim Okulu (yenılendi) Duvarlarda padişah resimleri felan süperr olmuş .
  9. F

Kıraç Limak Türker İÖO Sosyal Bilgiler Dersliği, İstanbul Esenyurt

Kıraç Limak Türker İÖO Sosyal Bilgiler Dersliği, İstanbul Esenyurt Sınıfınız harika tebrik ederim sizi hocam
  10. F

Lise Dökümanları bölümü açılsın mı?(Anket)

Arkadaşlar Lise dökümanlarını açabileceğimiz alternatif bir yer yok.Eğer sizde bizim gibi liseliyseniz ve açılmasını istiyorsanız bizi destekleyin..
  11. F

Açılmasını İstediğiniz Bölüm

Açılmasını İstediğiniz Bölüm Hocam arkadaşlarda destekliyor.Siz ne dersiniz? Açılabilir mi?
  12. F

Verimli Ders Çalışma

Alıntıdır. Bir teşekkürü çok görmeyin değerli arkadaşlarım..
  13. F

Ya İstiklal Ya Ölüm

Alıntıdır. Bir teşekkürü çok görmeyin arkadaşlar.
  14. F

M. Kemal Atatürk'ün TC kimlik Numarası

M. Kemal Atatürk'ün TC kimlik Numarası Tamam hocam sağolun
  15. F

M. Kemal Atatürk'ün TC kimlik Numarası Anladım hocam konu kilit lütfen.
  16. F

M. Kemal Atatürk'ün TC kimlik Numarası hOcam http://tckimlik.nvi.gov.tr/Web/VerifyIdentityNumber.aspx sitesinden deniyorum olmuyor :S
  17. F

Eğitime Destek (Bir Rica)

Eğitime Destek (Bir Rica) Çok güzel bir kampanya bence..Bende destek vermeyi çok isterdim ama ne yazık ki facebook hesabım yok.Ama çevreme duyurmak bana düşer.Bende sonuna kadar desteklıyorum..
  18. F

Piri Reis haritalarini uydudan mi çizdi ?

18. yy. baslarinda Topkapi sarayinda Piri Reis'e ait bir çok eski haritanin bulundugunu, 1957 yilinda Amerikali haritacilar tarafindan incelenen haritalarda henüz 1952 yilinda ses yansitici araçlarla kesfedilen Antarktika daglarinin bütün ayrintilariyla çizildigini,Daha sonra uydu fotograflari...
  19. F

İstanbul'un Fethi İle İlgili Flaş Oyunlar

İstanbul'un Fethi İle İlgili Flaş Oyunlar Akılda kalıcılık bakımından süper.
  20. F

sosyalbilgiler.biz sitesi size faydalı oluyor mu?

sosyalbilgiler.biz sitesi size faydalı oluyor mu? Bence de fazlasıyla..
Geri