Arama sonuçlarınız

1. Ş

okul binalarının paylaşıılması

okul binalarının paylaşıılması binası olan kesin olarak ayrıldı. birbirine yakın olan okullar ilkokul ve ortaokul olarak ayrıldı.Ayrıca tek binası ve yakınında okul olmaması durumundada sabacı ve öğleci olarak ayrıldı. KESİN MEM LİSTE YAYINLADI .
  2. Ş

Öğrenci Davranışları

Öğrenci Davranışları insanlar öğretimin peşine düşüp eğitimi unuttular. Öğrenciler her geçen gün tamamen sorumluluk duygusundan yoksunlaşıyorlar. Fatih projesi yada Tabletlerin hiçbir anlamı yok. çünkü karşınızda bunu anlayacak öğrenci yok . Birgün gelecek, çok gecikmiş olacağımızı düşünüyorum...
  3. Ş

12yıl zorunlu eğitim ve ders saatleri

12yıl zorunlu eğitim ve ders saatleri Okuldaki ders saati 30'u geçerse başka bir okuldan giremediğiniz derslere öğretmen gelir. NOrmun artması için 40 saati bulması gerekir.
  4. Ş

Kimler Zümre toplantısı yapmayacak-Güncel-

Kimler Zümre toplantısı yapmayacak-Güncel- arkadaşlar bu yazı bakanlıktan bu ay geldi tek öğretmenlerin zümre yapmayacağı kesindir bakan imzalı, yanlız bölge zümresi onun zümresi sayılacak.
  5. Ş

Denizli Zaferiye Abalıoğlu İlköğretim Okulu Sosyal Bilgiler Dersliğim

Denizli Zaferiye Abalıoğlu İlköğretim Okulu Sosyal Bilgiler Dersliğim hocam kapının üstündeki bütün boy resmi nereden bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim.ayrıca sınıfınız çok güzel
  6. Ş

Kimler Zümre toplantısı yapmayacak-Güncel-

Kimler Zümre toplantısı yapmayacak-Güncel- arkadaşlar bu yazı sivasada geldi okuldaki tek branş öğretmeni zümre yapmayacak
  7. Ş

6-7-8. sınıflar proje ölçek

hocam eline sağlık güzel olmuş
  8. Ş

arkadaşlar müjdemi isterim!!!

arkadaşlar müjdemi isterim!!! sayın arınç kendine baksın öğretmenler buralara kendi alınlarının teriyle gelmişlerdir.O koltuklara sınav kazanarak gelmediler.Bir gecede bakansın ondan sonra kişileri eleştir....... kimin ne olduğunu herkes biliyor.
  9. Ş

bursa nüfusu neden yoğun lütfen yardım edin!!!!!!!!!!!!

sanayisinin gelişmiş, tarım alanlarının verimli ,ulaşımının uygun ve iklimininin elverişli,tarihi bir kent oluşu,yerleşmeye uygun olması vb.nüfusunu yoğun olmasına neden olmuştur.
  10. Ş

GAZİ MEZUNLARI

GAZİ MEZUNLARI 1994 Gazi coğrafya mezunuyum şükrü bayram
  11. Ş

GAZİ MEZUNLARI

1994 Gazi Coğrafya mezunuyum
Geri