Arama sonuçlarınız

1. P

7. Sınıf Halk Kültürü 2013-2014 Yıllık Planı

Halk Kültürü 2013-2014 Yıllık Planı
  2. P

Halk Kültürü 2013 2014 Yıllık Planı

Halk Kültürü 2013 2014 Yıllık Planı
  3. P

Hak ve Sorumluluklarımız Etkinliği

Hak ve Sorumluluklarımız Etkinliği
  4. P

Okul Kıyafeti 4 Yılda Bir Oylama İle Belirlenecek

Okullarda 4 yılda bir kılık-kıyafet oylaması yapılacak Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), öğrenci kılık ve kıyafetlerinin seçimine yönelik oylama veya anket çalışmalarının 4 yılda bir yapılmasını, bu çalışmaların mart ayı sonuna kadar sonuçlandırılmasını kararlaştırdı. Velilerin çoğunluk kararına...
  5. P

Özür Grubu Atamaları 2013 Başvuru Ekranı aÇILDI

Özür Grubu Atamaları 2013 Başvuru Ekranı MEBBİS 2013 Yaz Dönemi Öğretmenlerin Özür Durumundan İl İçi ve İller Arası Yer Değiştirmeleri , Özür grubu atamaları 2013 yılı başvuruları bugün uzun bir bekleyişin ardından başladı. Başvuru için tıklayınız YER DEĞİŞTİRME TAKVİMİ Başvuruların...
  6. P

Yeni SBS Sistemi

SBS'nin yerine getirilecek yeni sistemde Türkçe, Fen, Matematik, İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük, Yabancı Dil ve Din Kültürü'nden sınavlar aralık ve nisan ayı sonunda yapılacak. Milli Eğitim Bakanlığı'nın Eylül ayında açıklayacağı, SBS'nin yerine getirilecek yeni sistemin detayları ortaya çıktı...
  7. P

Öğrencilerin Kılık Kıyafet Yönetmeliğinde Değişiklik

Karar Sayısı : 2013/5125 Ekli “Millî Eğitim Bakanlığına Bağlı Okul Öğrencilerinin Kılık ve Kıyafetlerine Dair Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik”in yürürlüğe konulması; Millî Eğitim Bakanlığının 3/7/2013 tarihli ve 1612278 sayılı yazısı üzerine, Bakanlar Kurulu’nca 8/7/2013...
  8. P

2013 Yılı Öğretmenlerin İl İçi İsteğe Bağlı Yer Değiştirme Duyurusu

http://personel.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/2013_07/03090859_lyerdetrmeduyurusu3.7.201320.55.docx
  9. P

E-OKULDA GİRİŞTE SORUN

E-OKULDA GİRİŞTE SORUN Yoğunluktan kaynaklanabilir
  10. P

Rehberlik Faaliyet Raporu

2012 – 2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI FATİH ORTAOKULU 6/B SINIFI İKİNCİ DÖNEM SONU FAALİYET RAPORU ŞUBAT : 1) Öfkeyi uygun ve uygun olmayan biçimlerde ortaya koymanın sonuçlarını açıklar. 2) Öfkelendiğinde gevşeme ve nefes egzersizlerini kullanır. MART : 1) Gerektiğinde reddetme davranışı...
  11. P

Ortaokul Öğrencilerine Karne İçin Sözler

1. BAŞARILI ÖĞRENCİLER 1. Başarılarını okumaya da yansıtarak okuma ve yorumlama konusunda da iyi bir öğrenci olmasını dilerim. 2. Başarılı çalışmalarının devamını dileyerek takdirlerimi sunuyorum. 3. Türkçe dersinde gösterdiğin üstün gayret ve performansından dolayı tebrik ediyorum. 4...
  12. P

Mezun Olacak Öğrencilere Karne Görüşleri

Övgü yazıları Yücelmek, yücelere gönül vermekle başlar. Sen bunu başarıyorsun. Başarını tesadüfe değil, çok çalışmana borçlusun. İşleyen demir ışıldar. Akıntıya kürek çekmek kolay; iş, senin gibi akıntıya karşı kürek çekebilmekte. Uyarı yazıları Zamanında bir adım atmayan tembel, sonradan...
  13. P

Mezun Olacak Öğrencilere Karne Görüşleri

Sevgili gençler Hepinize ömür boyu neşe ve sevinçler Geleceğinizi arayıp bulun, Bundan sonraki hayatınızda Allah' a emanet olun. Ömür sana senin kadar değer versin ve gülümsesin diyorum Başarı ya vardır ya yoktur,sen lütfen varlığını ispat et diyorum Amacın kadar eylemin varsa amacını gözden...
  14. P

LYS Görevleri Açıklandı

LYS Görevinizin çıkıp çıkmadığını http://gis.osym.gov.tr/ buradan öğrenebilirsiniz
  15. P

Hepimizin Dünyası Flaş Testleri

Hepimizin Dünyası Testleri
  16. P

Hepimizin Dünyası Asetat Seti

Hepimizin Dünyası Asetat Seti
  17. P

2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı Takvimi

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı eğitim kurumlarında 2013-2014 eğitim-öğretim yılı takvimi belirlendi. Buna göre... Milli Eğitim Bakanlığına bağlı eğitim kurumlarında 2013-2014 eğitim-öğretim yılı 16 Eylül Pazartesi başlayacak. Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı imzasıyla yayımlanan genelgede...
  18. P

7. Ünite Çalışma Kitabı Cevapları

Ünite 7: Atatürk’ten Sonra Türkiye: İkinci Dünya Savaşı Ve Sonrası Sayfa 128 İkinci Dünya Savaşı Ve Türkiye 1. Aşağıda 1. sütunda verilen İkinci Dünya Savaşı’yla ilgili olay ve olguları 2. sütundaki ifadelerle eşleştiriniz. 1.sütun A. ABD’nin Japonya’ya atom bombası atması. B. Türkiye’ye savaş...
  19. P

6. Ünite Çalışma Kitabı Cevapları

Atatürk Dönemi Türk Dış Politikası Ve Atatürk’ün Ölümü Sayfa 121 İki Dönemde Türkiye Aşağıda boş bırakılan bölümlere Türkiye’nin Lozan Antlaşması’ndan sonraki ve günümüzdeki sınırları ie komşularını belirten haritalar çiziniz. Haritaları farklı renklerdeki kalemlerle boyayınız. Daha sonra...
  20. P

Bir Ülke Bir Bayrak Ünitesi Asetat Seti

Bir Ülke Bir Bayrak Ünitesi Asetat Seti