Arama sonuçlarınız

1. A

Şu soruya bakabilir misiniz?

Şu soruya bakabilir misiniz? ilk kapitilasyonlar venedik ve cenevizlere verildiğinde dünyada hızlı bir üretim söz konusu olmadığı için osmanlıdaki küçük el tezgahları ekonomide az da olsa etkisini devam ettiriyordu bu nedenle yerli malını korumaya ve kullanmaya önem verilmedi ancak sanayi...
  2. A

5. sınıf 1. dönem 2. yazılı (2 yazılı yapanlar için).

2 yazılı yapanlar için uygundur
  3. A

TC İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük 1.ortak sınav tahmini doğru ortalamanız kaç?

TC İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük 1.ortak sınav tahmini doğru ortalamanız kaç? devlet okulu mersinde 27 öğrenciden 5 tanesi 20 de 20 yaptı.2 öğrenci 19 doğru. 2 öğrenci 18 doğru.2 öğrenci 17 doğru diğerleri düşüyor
  4. A

Kaç Yıllık Öğretmensiniz

Kaç Yıllık Öğretmensiniz 2009 yılı mezunuyum 2 yıllık öğretmenim bu 3. yılım. baştan beri teknolojiden yararlanıyorum
  5. A

21 ocak itibariyle konularda nerelerdeyiz?

21 ocak itibariyle konularda nerelerdeyiz? 5.sınıflar ürettiklerimiz mesleklerle ilişkilendirme 6.sınıflar ipek yolunda türkler bitti. 7.sınıflar zaman içinde bilime geçecem. 8.sınıflar lozan antlaşmasındayım.konularda çok geriyim.
  6. A

tüm derslere uygun performans değerlendirme ölçeği

Tüm derslere uygun performans değerlendirme ölçeğidir.
  7. A

dogruluk ve dürüstlük değeri aylık raporu

dogruluk ve dürüstlük değeri aylık raporunu hazırladım.yorumlarınızı bekliyorum .iyi çalışmalar diliyorum.
  8. A

s. sınıf sosyal bilgiler 3. yazılı

değişik kaynaklardan yararlanarak hazırlanmıştır.kendimde birkaç soru ekledim.inşallah faydalı olur. yorumlarınızı bekliyorum
  9. A

kasım ayı hoşgörü ve yardımlaşma değeri aylık raporu

kasım ayı hoşgörü ve yardımlaşma değeri aylık raporu
  10. A

ögretmen yıllık çalışma programı

inşallah işinize yarar :)