Arama sonuçlarınız

1. B

2015- 2016 Öğretim Yılında 8. Sınıflara kaç saat derse gireceğiz ?

2015- 2016 Öğretim Yılında 8. Sınıflara kaç saat derse gireceğiz ? Vermiş olduğunuz cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar. Bir sorum daha olacaktı. Ben annemin engellilik kaynaklı sağlık özrüyle bulunduğum okula atandım. Şimdi bu okulda norm fazlası olursam beni başka bir ilçeye gönderirler...
  2. B

2015- 2016 Öğretim Yılında 8. Sınıflara kaç saat derse gireceğiz ?

Arkadaşlar malumunuz yeni sistemde Vatandaşlık dersi kalktı. Önümüzdeki yıl bu dersi telafi edecek bir ders eklenecek mi ? Yoksa sadece 2 saat İnkılap Tarihi mi olacak ? Norm fazlası olup olmama yönünden bu konu önem teşkil ediyor. Ders sayımız 1 saat eksilirse bir çok sosyal bilgiler öğretmeni...
  3. B

BOLU BECAYİŞ

Arkadaşlar Bolu-Dörtdivan'da görev yapmaktayım. Okul ilçe merkezinde ve Bolu'ya 40 km uzaklıktadır. Okula BOLU Merkez'den öğretmen servisi vardır. Yol özel araçla 30 dk, servisle 40 dk'dır. Batı illerinde zorunlu hizmet bölgesinde çalışan arkadaşlarla becayiş yapabilirim. Tel : 0543 304 45 47
  4. B

BECAYİŞ

BECAYİŞ Bolu Dörtdivan'dayım. Bolu'nun batısında herhangi bir zorunlu hizmet bölgesine talibim :)
  5. B

T.C İnk. Tar. Atatürkçülük 2. ünite arayüzü--tamamı, video,etk,sunum vd.

T.C İnk. Tar. Atatürkçülük 2. ünite arayüzü--tamamı, video,etk,sunum vd. Hocam Allah senden bir milyon kere razı olsun...