• Benim Hocam Ortaokul Videoları

✏️ Yazılı Çözüm Örnekleri
    Sosyal Bilgiler
    İzlemek istediğiniz sınıfı tıklayınız.
    SOSYAL BİLGİLER
    Konu Anlatım Videoları
    Fen Bilimleri
    FEN BİLİMLERİ
    Konu Anlatım Videoları
    Türkçe
    TÜRKÇE
    Konu Anlatım Videoları
    Fen Bilimleri
    FEN BİLİMLERİ
    Konu Anlatım Videoları
    Matematik
    MATEMATİK
    Konu Anlatım Videoları

Arama sonuçlarınız

1. bugra_arslan92

LGS'DE SORU ÇÖZDÜREN ŞİFRELER-2

LGS İNKILAP TARİHİ Sınavı’nda tüm soruları doğru cevaplamak ister misiniz? O zaman sizi cevaba götürecek şifrelerin olduğu anahtar dersimizi izlemeye davet ediyoruz. 2.dersimiz yayında. Kanala abone olmayı unutmayın
  2. bugra_arslan92

LGS'DE SORU ÇÖZDÜREN ŞİFRELER

İNKILAP TARİHİ sınavını fullemek isteyen öğrenciler için şifreler dersimiz yayındadır. Cevaplara giden anahtar videolar her gün saat 17:00'de YouTube kanalımızda. Abone olmayı unutmayın :)
  3. bugra_arslan92

Milli Uyanış: Yurdumuzun İşgaline Tepkiler soru çözümü

MEB tarafından yayınlanan ODSGM testini çözdük. Ayrıca kanalımızda soru çıkabilecek konularla ilgi bilgi verici videolarımız da var. Öğrencilerinize önerebilirsiniz. Kanalıma abone olursanız sevinirim :)
  4. bugra_arslan92

Bir Kahraman Doğuyor test çözümü

MEB tarafından yayınlanan ODSGM testini çözdük. Ayrıca kanalımızda soru çıkabilecek konularla ilgi bilgi verici videolarımız da var. Öğrencilerinize önerebilirsiniz. Kanalıma abone olursanız sevinirim :)
  5. bugra_arslan92

Ya İstiklal Ya Ölüm test çözümü

6. bugra_arslan92

İnkılap Tarihi YouTube kanalım ( Teknoloji Çağını kullanmak )

Ulusal Egemenlik nedir? Neden önemlidir? videomuz yayında. Soru gelebilecek bir konu olduğunu düşünüyorum. Ayrıca LGS İNKILAP TARİHİ ile ilgili MEB'in yayınladığı soruları çözüyoruz. Hepinizi beklerim. Kanala abone olmayı unutmayın. :)
  7. bugra_arslan92

İnkılap Tarihi YouTube kanalım ( Teknoloji Çağını kullanmak )

Değerli meslektaşlarım hepimiz biliyoruz ki artık teknoloji çağındayız. Eğitimin de teknolojiye son sürat ayak uydurduğu bu dönemde dersimizin de teknolojiye ayak uydurması gerektiğini düşünüyorum. Bunun için YouTubeda bir kanal açtım. Orada sorular çözüp yol göstermeye çalışıyorum...
  8. bugra_arslan92

5.SINIF 1.DÖNEM 1.YAZILI

Ee sende hak ve sorumluluk 6. soruyu sil 10 puan yap hocam yanlışlık olabilir insanız.
  9. bugra_arslan92

5.SINIF 1.DÖNEM 1.YAZILI

Toplama bir sınav. Beğeneceğinizi düşünüyorum. Umarım işinize yarar. Yorumlarınızı yazarsanız memnun olurum.
  10. bugra_arslan92

8.SINIF İNKILAP TARİHİ ( bakmadan geçme )

hocam ben de alabilir miyim?
  11. bugra_arslan92

Atatürk ilkeleri soru çözdüren anahtar kavramlar

Atatürk ilkeleri öğrencilerimizin zorlandığı konu. Ancak bu kavram kağıtları sınıflara asılarak en azından ne olduklarını öğrenebilirler. Umarım işinize yarar.
  12. bugra_arslan92

Farklı yaşamlar ve İklim

Kendi hazırladığım sunudur. Sunuyu hazırlarken Metin Özdamarlar hocanın kendi ders notlarından alıntılar yaptım. Kendisine teşekkür ediyorum. Umarım beğenirsiniz.
  13. bugra_arslan92

Adım adım Türkiye sunusu

Konu ile ilgili görsellerle zenginleştirmeye çalıştığım sunumdur. İnşallah beğenirsiniz.
  14. bugra_arslan92

GAZİ MEZUNLARI

Gazi 2014 mezunuyum 2.öğretim A şubesi
  15. bugra_arslan92

Beyin Fırtınası...

teşekkürler hocam
  16. bugra_arslan92

Beyin Fırtınası...

Arkadaşlar merhaba. okulumuzda müdürümüz bu yılı aktif geçirmemizi istiyor. Her ay bir zümre etkinlik yapacak. Ben dersimizle ilgili ne yapabilirim. bir fikri olan var mı ? teşekkür ederim
  17. bugra_arslan92

Yönetim Şekilleri

6.sınıf Demokrasinin Serüveni ünitesi Yönetim Şekilleri konusu sunumu. Basit ama öğrencilerimizin anlayabileceği şekilde hazırlandı. İnşallah beğenirsiniz.
  18. bugra_arslan92

Ticaret Yolları ve Önemli boğaz ve kanallar

7.sınıf Ekonomik ve Sosyal Hayat ünitesi ticaret yolları ve önemli boğaz ve kanallar sunusu. İnşallah beğenirsiniz.
  19. bugra_arslan92

Kurultaydan Meclise

7.sınıf Yaşayan Demokrasi ünitesi sunusu. Basit, sade ama öğrencilerimizin anlayabileceği düzeyde. İnşallah beğenirsiniz. ;)
Geri