Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
LGS İNKILAP TARİHİ Sınavı’nda tüm soruları doğru cevaplamak ister misiniz? O zaman sizi cevaba götürecek şifrelerin olduğu anahtar dersimizi izlemeye davet ediyoruz. 2.dersimiz yayında.
Kanala abone olmayı unutmayın
İNKILAP TARİHİ sınavını fullemek isteyen öğrenciler için şifreler dersimiz yayındadır. Cevaplara giden anahtar videolar her gün saat 17:00'de YouTube kanalımızda. Abone olmayı unutmayın :)
MEB tarafından yayınlanan ODSGM testini çözdük. Ayrıca kanalımızda soru çıkabilecek konularla ilgi bilgi verici videolarımız da var. Öğrencilerinize önerebilirsiniz. Kanalıma abone olursanız sevinirim :)
MEB tarafından yayınlanan ODSGM testini çözdük. Ayrıca kanalımızda soru çıkabilecek konularla ilgi bilgi verici videolarımız da var. Öğrencilerinize önerebilirsiniz. Kanalıma abone olursanız sevinirim :)
Ulusal Egemenlik nedir? Neden önemlidir? videomuz yayında. Soru gelebilecek bir konu olduğunu düşünüyorum.
Ayrıca LGS İNKILAP TARİHİ ile ilgili MEB'in yayınladığı soruları çözüyoruz. Hepinizi beklerim. Kanala abone olmayı unutmayın. :)
Değerli meslektaşlarım hepimiz biliyoruz ki artık teknoloji çağındayız. Eğitimin de teknolojiye son sürat ayak uydurduğu bu dönemde dersimizin de teknolojiye ayak uydurması gerektiğini düşünüyorum. Bunun için YouTubeda bir kanal açtım. Orada sorular çözüp yol göstermeye çalışıyorum...
Atatürk ilkeleri öğrencilerimizin zorlandığı konu. Ancak bu kavram kağıtları sınıflara asılarak en azından ne olduklarını öğrenebilirler. Umarım işinize yarar.
Kendi hazırladığım sunudur. Sunuyu hazırlarken Metin Özdamarlar hocanın kendi ders notlarından alıntılar yaptım. Kendisine teşekkür ediyorum. Umarım beğenirsiniz.
Arkadaşlar merhaba. okulumuzda müdürümüz bu yılı aktif geçirmemizi istiyor. Her ay bir zümre etkinlik yapacak. Ben dersimizle ilgili ne yapabilirim. bir fikri olan var mı ? teşekkür ederim
6.sınıf Demokrasinin Serüveni ünitesi Yönetim Şekilleri konusu sunumu. Basit ama öğrencilerimizin anlayabileceği şekilde hazırlandı. İnşallah beğenirsiniz.