• Benim Hocam Ortaokul Videoları

✏️ Yazılı Çözüm Örnekleri
    Sosyal Bilgiler
    İzlemek istediğiniz sınıfı tıklayınız.
    SOSYAL BİLGİLER
    Konu Anlatım Videoları
    Fen Bilimleri
    FEN BİLİMLERİ
    Konu Anlatım Videoları
    Türkçe
    TÜRKÇE
    Konu Anlatım Videoları
    Fen Bilimleri
    FEN BİLİMLERİ
    Konu Anlatım Videoları
    Matematik
    MATEMATİK
    Konu Anlatım Videoları

Arama sonuçlarınız

1. bugra_arslan92

ATATÜRK İLKELERİ-İNKILAPÇILIK

Geldik sona. İNKILAP TARİHİ ATATÜRK İLKELERİ sonuncusu İnkılapçılık ilkesi dersimizi izlediniz mi? Ee daha ne bekliyorsunuz Şifreler derslerimizi izleyin, şampiyon siz olun Kanalımıza abone olmayı unutmayın
  2. bugra_arslan92

ATATÜRK İLKELERİ-LAİKLİK

LGS İNKILAP TARİHİ Atatürk İlkeleri Laiklik konusuna hazır mısınız ? ‍♂️ Hocam en çok Laikliği karıştırıyorum. Diğer ilkelerle nasıl ayırt edebilirim ? ‍ Sana bir güzellik yapıp dersi anlattım. Hemen tıkla ve izle. Abone olmayı da unutma
  3. bugra_arslan92

ATATÜRK İLKELERİ-DEVLETÇİLİK

İNKILAP TARİHİ bu kadar basit miydi? ‍ Bu kadar kolay işte. ‍♀️ Çok teşekkür ederim hocam. DEVLETÇİLİK İLKESİNİ ipucu ve şifrelerle öğrenmek isterseniz kanalımıza bekleriz. Abone olmayı unutmayın
  4. bugra_arslan92

ATATÜRK İLKELERİ-HALKÇILIK

LGS İNKILAP TARİHİ ATATÜRK İLKELERİ artık karışmayacak. Bu gün HALKÇILIK ilkesini öğreneceksiniz. ‍♂️:Hocam ekonomi deyince Laiklik mi? ‍♀️:Hocam yenilik deyince Halkçılık mı? Basit ipucu ve şifrelerle bu kafa karışıklığını giderin. Hadi ne bekliyorsunuz ? ‍ İnkılap Tarihi öğretmeniniz kanalda...
  5. bugra_arslan92

ATATÜRK İLKELERİ ŞİFRELER-MİLLİYETÇİLİK

LGS İNKILAP TARİHİ ATATÜRK İLKERİ artık çok kolay. Derslerimizi izleyin hedefi 12den vurun. MİLLİYETÇİLİK ilkesini anlattığımız dersimiz yayında. Her gün saat 17.00’de bir ilke ve ipuçları kanalımızda olacak. Kanala abone olmayı unutmayın
  6. bugra_arslan92

ATATÜRK İLKELERİ ŞİFRELER-CUMHURİYETÇİLİK

LGS İNKILAP TARİHİ ATATÜRK İLKERİni öğrenmek hiç bu kadar kolay olmamıştı. CUMHURİYETÇİLİK ilkesini anlattığımız dersimiz yayında. Her gün saat 17.00’de bir ilke ve ipuçları kanalımızda olacak. Kanala abone olmayı unutmayın
  7. bugra_arslan92

LGS'DE SORU ÇÖZDÜREN ŞİFRELER-16

LGS İNKILAP TARİHİ son tekrarlar, son öğrenmeler. Soru çözdüren şifreler 16. dersimiz yayında. Cuma günü Atatürk ilkeleri ile ilgili çok önemli ipuçları dersimiz yayında olacak. Kanala abone olmayı unutmayın.
  8. bugra_arslan92

LGS'DE SORU ÇÖZDÜREN ŞİFRELER-15

LGS İNKILAP TARİHİ soru çözdürecek şifreler 15. dersimiz yayında. Çok yakında ilkeler konusuyla ilgili bomba şifreler gelecek. Takipte kalın Kanala abone olmayı unutmayın
  9. bugra_arslan92

LGS'DE SORU ÇÖZDÜRECEK ŞİFRELER-14

LGS İNKILAP TARİHİ soru çözdürecek şifreler 14. dersimiz yayında. Her gün sorulara götüren bir şifre kanalımızda. Abone olmayı unutmayın.
  10. bugra_arslan92

LGS'DE SORU ÇÖZDÜRECEK ŞİFRELER-13

LGS İNKILAP TARİHİ şifreler dersimizle dert olmaktan çıkıyor. 12. ders yayında. Dersi izleyin anahtarı kapın soruları çözün Her gün saat 17.00’de kanalımızda. Kanalımıza abone olmayı unutmayın
  11. bugra_arslan92

LGS'DE SORU ÇÖZDÜREN ŞİFRELER-12

LGS İNKILAP TARİHİ hiç bu kadar kolay olmamıştı Soru çözdürecek şifreler 11. dersimiz yayında. İzleyin soruya giden anahtarı alın. Kanala abone olmayı unutmayın
  12. bugra_arslan92

LGS'DE SORU ÇÖZDÜREN ŞİFRELER-11

LGS İNKILAP TARİHİ sorularının hepsini doğru yapmak için son 100 m. Soru çözdürecek şifreler 11. dersimizi izleyin hedefi 12den vurun Kanalımıza abone olmayı unutmayın
  13. bugra_arslan92

LGS'de SORU ÇÖZDÜREN ŞİFRELER-10

LGS İNKILAP TARİHİ soru çözdürecek şifreler 10. dersimiz yayında. Bu dersleri izlemeden sınava girmeyin. Kanalımıza abone olmayı unutmayın
  14. bugra_arslan92

LGS'DE SORU ÇÖZDÜREN ŞİFRELER-9

LGS İNKILAP TARİHİ soru çözdürecek şifreler 9. dersimiz yayında. İzleyin soruları kafaya takmayın. kanalımıza abone olmayı unutmayın
  15. bugra_arslan92

LGS'DE SORU ÇÖZDÜREN ŞİFRELER-8

LGS İNKILAP TARİHİ soru çözdürecek şifreler 8.dersimiz yayında. Hemen izleyin şifreleri kapın. İnkılap tarihinin kralı siz olun. Kanala abone olmayı unutmayın ⚠️
  16. bugra_arslan92

LGS'DE SORU ÇÖZDÜREN ŞİFRELER-7

LGS İNKILAP TARİHİ soru çözdürecek şifreler 7. dersimiz yayında Her gün saat 17.00’de sorulara götürecek şifreleri veriyoruz. İzleyin, anahtarı alın soruyu çözün. Kanalımıza abone olmayı unutmayın ⚠️
  17. bugra_arslan92

LGS'DE SORU ÇÖZDÜREN ŞİFRELER-6

LGS İNKILAP TARİHİ Sınavı’nda Misak-ı Milli konusu önemli olabilir. O halde sizi şifreler dersimize davet ediyoruz. Önemli şifreler verdiğimiz derslerimiz her gün saat 17.00’de kanalımızda olacak. Abone olmayı unutmayın ⚠️ Kanalımızın linki...
  18. bugra_arslan92

LGS'DE SORU ÇÖZDÜREN ŞİFRELER-5

LGS İNKILAP TARİHİ soruları şifreler dersimizle zor olmaktan çıkıyor. 5. ders yayında. Her gün saat 17.00’da şifreler videomuz yayında olacak. Kağıdı kalemi hazırlayın yazılı yoklama var Saat 18.30’da yepyeni “Öğrendiklerimi Uyguluyorum” dersimiz yayında olacak. Abone olmayı unutmayın...
  19. bugra_arslan92

LGS'DESORU ÇÖZDÜREN ŞİFRELER-4

İNKILAP TARİHİnin tüm sorularını doğru yapmak isteyenler el kaldırsın O halde sizi soru çözdürecek şifrelerimizin olduğu 4.ders videosuna davet ediyoruz. Her gün saat 17.00’de soru çözdürecek şifreler dersimiz kanalımızda olacak https://www.youtube.com/watch?v=ABF7kIZfHVo&t=48s Kanalımıza...
  20. bugra_arslan92

LGS'DE SORU ÇÖZDÜREN ŞİFRELER-3

LGS İNKILAP TARİHİnde tüm soruları doğru yapmak ister misiniz? O zaman soru çözdürecek şifreler videomuzu kesinlikle izlemelisiniz. 3. dersimiz yayında. Her gün saat 17.00’de soruları çözmenize yarayacak anahtar videolar kanalımızda olacak. Kanalımızın linki...
Geri