• Benim Hocam Ortaokul Videoları

✏️ Yazılı Çözüm Örnekleri
    Sosyal Bilgiler
    İzlemek istediğiniz sınıfı tıklayınız.
    SOSYAL BİLGİLER
    Konu Anlatım Videoları
    Fen Bilimleri
    FEN BİLİMLERİ
    Konu Anlatım Videoları
    Türkçe
    TÜRKÇE
    Konu Anlatım Videoları
    Fen Bilimleri
    FEN BİLİMLERİ
    Konu Anlatım Videoları
    Matematik
    MATEMATİK
    Konu Anlatım Videoları

Arama sonuçlarınız

1. bugra_arslan92

KÜLTÜREL ZENGİNLİĞİMİZ

5.sınıflar KÜLTÜREL ZENGİNLİKLERİMİZİ öğrenmek ister misiniz? O zaman seni bekliyoruz 5.sınıf KÜLTÜREL ZENGİNLİKLERİMİZ (Bayramlarımız, Halk oyunlarımız, El sanatlarımız, Yemeklerimiz ) konusu şimdi yayında Çok yakında bir sürpriz sizleri bekliyor. Takipte kalın. Abone olmayı unutmayın...
  2. bugra_arslan92

1.DÜNYA SAVAŞI

LGS 2019 için en önemli konulardan biri: 1.DÜNYA SAVAŞI konusu şimdi yayında. Çok yakında bir sürpriz olacak. Takipte kalın. Abone olmayı unutmayın
  3. bugra_arslan92

ORTA ASYA TÜRK DEVLETLERİ

Birlikte ana yurdumuz ORTA ASYAya dönüyoruz. Bizleri Mete Han, Bilge Kağan karşılıyor. Hazır mısınız? 6.sınıf ORTA ASYA TÜRK DEVLETLERİ konusu şimdi yayında Sizi çok yakında sürpriz bekliyor. Takipte kalın. Abone olmayı unutmayın https://www.youtube.com/watch?v=-so36WGwEeQ&t=188s
  4. bugra_arslan92

ÜLKEMİZİN GÜZELLİKLERİ (SANAL TUR İÇERİR)

Ayasofya cami Ağrı dağı, Sümela manastırı, Ayder yaylası, Nemrut heykellerini birlikte gezelim mi? Sanal tur yapıyoruz 5.sınıf ÜLKEMİZİN GÜZELLİKLERİ dersimiz şimdi yayında Abone olmayı unutmayın
  5. bugra_arslan92

TÜRKLERİN ANA YURDU (ORTA ASYA)

Anadolu’dan önce nerede yaşıyorduk merak ediyor musunuz? Cevap için dersimize bekleriz. 6.sınıf TÜRKLERİN ANA YURDU ORTA ASYA konusu şu an yayında Kanalımıza abone olmayı unutmayın
  6. bugra_arslan92

M.KEMAL'İN EĞİTİM HAYATI VE FİKİR HAYATI

M.KEMAL’i tanımak ister misiniz? Nerede doğdu, hangi okullarda okudu, hangi olaylar hayatını etkiledi? O halde dersimizi izleyebilirsiniz LGS 2019 için önemli bir konu olan M.KEMAL’İN ÖĞRENİM HAYATI VE FİKİR HAYATI dersimiz şimdi yayında. Lütfen abone olmayı unutmayın
  7. bugra_arslan92

BEYLİKTEN CİHAN DEVLETİNE

Hazırlanın sefere gidiyoruz 7.sınıf OSMANLI DEVLETİ konusu şu an yayında. Abone olmayı unutmayın
  8. bugra_arslan92

ANADOLU UYGARLIKLARI (HİTİTLER,URARTULAR,FRİGLER,İYONLAR,LİDYALILAR)

ANADOLU UYGARLIKLARI merak ediyor musunuz? Atlayın o halde tarih arabamıza 5.sınıf Kültür ve Miras ANADOLU UYGARLIKLARI (HİTİTLER,URARTULAR,FRİGLER,İYONLAR,LİDYALILAR) dersimiz şimdi yayında. Abone olmayı unutmayın
  9. bugra_arslan92

AVRUPA'DAKİ GELİŞMELER VE OSMANLI DEVLETİNİN DURUMU - M.KEMAL'İN ÇOCUKLUĞU

8.sınıflar, 2019 LGS sınavı için başlayalım mı artık. Hazır mısınız? AVRUPA’DAKİ GELİŞMELER ve OSMANLI DEVLETİ - M.KEMAL’İN ÇOCUKLUĞU konuları şimdi yayında Bu sınavı birlikte yeneceğiz Abone olmayı unutmayın
  10. bugra_arslan92

MEZOPOTAMYA UYGARLIKLARI

Sevgili 5.sınıf öğrencileri. SÜMERLER, BABİLLER ve ASURLAR sizi tarihi bir yolculuğa davet ediyor. Gelir misiniz ? Dersimiz şu anda yayında. Kanalımıza abone olmayı unutmayın
  11. bugra_arslan92

ANADOLU VE MEZOPOTAMYA UYGARLIKLARI (TARİHTE YOLCULUK)

Tarihte yolculuk yapmaya hazır mıyız? O halde atlayın arabamıza 5. Sınıf ANADOLU ve MEZOPOTAMYA UYGARLIKLARI konusu şu anda yayında Abone olmayı unutmayın
  12. bugra_arslan92

7.sınıf İLETİŞİM konusu

7.sınıf 1.ünite İLETİŞİM konularının tamamı şimdi yayında.
  13. bugra_arslan92

5.SINIF BİREY VE TOPLUM ÜNİTESİ KONULARIN TAMAMI

İLK DERSİMİZ YAYINDA. 5. Sınıf BİREY VE TOPLUM ünitesinin tüm konularını izleyebilirsiniz. ✏️6.ve 7.sınıfların ilk ünite konuları kısa süre içinde kanalımızda olacak. Takipte kalın, abone olmayı unutmayın ⚠️
  14. bugra_arslan92

HAZIRSANIZ BAŞLIYORUZ.

2018-2019 Eğitim öğretim yılı ders zili çaldı. Ders başı yapıyoruz. 06.10.2018 (Cumartesi) günü 5. sınıfların ilk ünite konularının tamamı kanalımızda olacak. Kanalımıza abone olmayı unutmayın.
  15. bugra_arslan92

DİKKAT ÇALIŞMA VAR!! ÇOK YAKINDA BAŞLIYORUZ.

Sosyal Bilgiler Dersliği kanalı yeni eğitim-öğretim yılında 5-6-7 ve 8.sınıf öğrencilerine Sosyal Bilgiler ve İnkılap Tarihi derslerinde yardımcı olmak için hazır. Siz hazır mısınız? Çok yakında...
  16. bugra_arslan92

SOSYAL BİLGİLER DERSLİĞİ BÜYÜYOR.

KARNE MÜJDESİ. YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA SOSYAL BİLGİLER DERSLİĞİ KANALINDA 5-6-7. SINIF DERSLERİ DE OLACAK. Kanalımıza abone olmayı unutmayın
  17. bugra_arslan92

2018 LGS SORU ÇÖZÜMLERİ

2018 LGS SORU ÇÖZÜMLERİ. (İnkılap Tarihi) İnşallah en iyi yerlere yerleşirsiniz. Kanalımıza abone olmayı unutmayın.
  18. bugra_arslan92

LGS SORULARI DEĞERLENDİRMESİ

LGS soruları değerlendirmesi. Evet sayısal zordu ancak endişe etmeyin kimse yapamadı. İnşallah en iyi dereceyi elde edersiniz. Kanalımıza abone olmayı unutmayın.
  19. bugra_arslan92

Sınavda Çıkmış Sorular 2018 LGS Soruları

LGS soruları değerlendirmesi. Evet sayısal zordu ancak endişe etmeyin kimse yapamadı. İnşallah en iyi dereceyi elde edersiniz. Kanalımıza abone olmayı unutmayın.
  20. bugra_arslan92

LGS'DE DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

LİSELERE GEÇİŞ SINAVI(LGS) İLE İLGİLİ SON UYARILAR VE DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER. Hepinize başarılar dilerim. Allah yardımcınız olsun. Kanalımıza abone olmayı unutmayın.
Geri