Arama sonuçlarınız

1. U

5.SINIF I.ÜNİTE SORU-CEVAP ETKİNLİKLERİ-2

ÇEŞİTLİ KAYNAKLARDAN FAYDALANARAK BÜTÜN ÜNİTELERİ VE KONULARI AYRI AYRI YAPTIM AMA BİR BÜTÜN OLARAK GÖNDEREMEDİM ONU İÇİN İKİYE ÜÇE BÖLMEK ZORUNDA KALDIM KONTROLLERİ YAPILMADI
  2. U

5.SINIF I.ÜNİTE SORU-CEVAP ETKİNLİKLERİ-1

ÇEŞİTLİ KAYNAKLARDAN FAYDALANARAK BÜTÜN ÜNİTELERİ VE KONULARI AYRI AYRI YAPTIM AMA BİR BÜTÜN OLARAK GÖNDEREMEDİM ONU İÇİN İKİYE ÜÇE BÖLMEK ZORUNDA KALDIM
  3. U

6.SINIF I. ÜNİTE SORU-CEVAP ETKİNLİKLER-2

ÇEŞİTLİ KAYNAKLARDAN FAYDALANARAK BÜTÜN ÜNİTELERİ VE KONULARI AYRI AYRI YAPTIM AMA BİR BÜTÜN OLARAK GÖNDEREMEDİM ONU İÇİN İKİYE ÜÇE BÖLMEK ZORUNDA KALDIM KONTROLLERİNİ YAPMADIM
  4. U

6.SINIF I. ÜNİTE SORU-CEVAP ETKİNLİKLER-1

ÇEŞİTLİ KAYNAKLARDAN FAYDALANARAK BÜTÜN ÜNİTELERİ VE KONULARI AYRI AYRI YAPTIM AMA BİR BÜTÜN OLARAK GÖNDEREMEDİM ONU İÇİN İKİYE ÜÇE BÖLMEK ZORUNDA KALDIM
  5. U

bir kahraman doğuyor

internetteli çeşitli kayaklardan yararlandım ve düzenledim. beğenirseniz 6-7-8 sınıf tüm üniteler var.bunuda biraz kısaltmak zorunda kaldım yükleyebilmek için.
  6. U

Seminer Dönemi Çay Yasağı

sizin müdür kendini orta çağda sanıyor yada o dönemin yetkililerine özlem duyuyor herhalde öyle saçmalık hiç bir yerde yok.hepiniz şikayet edeceksiniz
  7. U

Osmanlı Devleti'nin 18.yüzyıl'da İmzaladığı Antlaşmalar Ve Özellikleri / Sosyalbilgievi

arkadaşlar neden eski müfredat ile ilgili konuları yayınlıyorsunuz
  8. U

Nüfus soru sunusu

Nüfus Konusunda hazırlanmış soru sunusu
  9. U

İletişim ve İnsan İlişkileri

İletişim ve İnsan İlişkileri Konusunda hazırlanmış soru sunusu
  10. U

Ülkemiz ve Dünya Etkinlikleri

Ülkemiz ve Dünya ünitesi ile ilgili çeşitli etkinlikler sunusu
  11. U

Ülkemiz ve Dünya Soru Sunusu