Arama sonuçlarınız

1. K

Test Takip Dosyası

Hocam merhabalar, eğer test çözümlerini öğreciler bir optiğe yapacaksa ve siz telefonla okuyup istatistikleri excele dökecekseniz abc optik programını önerebilirim. Okuldaki tüm sınıflarınızı ve öğrencilerinizi programa yükleyip ister öğrenci bazlı ister sınıf bazlı yakip yapabilir sonuçları...
  2. K

2. dönem 2. yazılı 20 çoktan seçmeli soru ve cevap anahtarı.

Erkan hocanın sunularındaki sorulardan hazırlanmıştır.
  3. K

7.sınıf 2.Dönem 2. Yazılı 20 Çoktan Seçmeli soru ve cevap anahtarı

Erkan hocanın sunularındaki sorulardan hazırlanmıştır.
  4. K

İki Adet-İnkılap tarihi 2. dönem 2. yazılı (25 adet test ve cevap kağıdı)

Erkan hocanın sunularındaki sorulardan alıntıdır.
  5. K

Çengel Bulmaca Sosyal Bilgiler 7 Ünite 1 Kavramlar ve Çözümü

Siz böyle yazınca 5. sınıf için yaptığımıda yükleme cesareti buldum. Beğeniniz için teşekkürler.Umarım bir işe yarar. :))
  6. K

Çengel Bulmaca Sosyal Bilgiler 5 Ünite 1 Kavramlar ve Çözümü

Çengel Bulmaca Ünite 1 Kavramlar ve Çözümü, Ders kitabından sağdan soldan... :) Eksiklik ve yanlışlık varsa affola...
  7. K

Çengel Bulmaca Sosyal Bilgiler 6 Ünite 1 Kavramlar ve Çözümü

Çengel Bulmaca Ünite 1 Kavramlar ve Çözümü, Ders kitabından sağdan soldan... :) Eksiklik ve yanlışlık varsa affola...
  8. K

Çengel Bulmaca Sosyal Bilgiler 7 Ünite 1 Kavramlar ve Çözümü

Çengel Bulmaca Ünite 1 Kavramlar ve Çözümü, Ders kitabından sağdan soldan... :) Eksiklik ve yanlışlık varsa affola....
  9. K

5.6.7.8. Sınıf Müfredat Değerlendirmesi Word Halinde

Hocam ellerinize sağlık .Elleriniz dert görmesin. İnkılap taslak metin değerlendirmenizi biraz değiştirip bende naçizane bişeyler yazdım buraya ekleyivereyim dedim.
  10. K

2012-2013 Sosyal Bilgiler 5 II.Dönem II. Yazılı-YEPYENİ

2012-2013 Sosyal Bilgiler 5 II.Dönem II. Yazılı-YEPYENİ hocam 3. yazılıları bekliyoruz valla var mı çalışmanız yoksa diğerleriyle yetinelim mi? :))
  11. K

sosyal bilgiler sergisi

takdir edilesi bir çalışma olmuş öğretmenim ellerinize sağlık....
  12. K

Topyekün Belirli Günler Ve Haftalar Dosyası

teşekkürler ellerine sağlık hocam
  13. K

ek ders bulabiliyor musunuz ?

seçmeli medya okuryazarlığı ve halk kültürü dersleri var onları alabilirsiniz oda yetmezse en güzlei müdür yardımcısı ol başka yolu yok gibi :)
  14. K

Tüm Tebliğler Dergileri (pdf)

Milli Eğitim Baknlığı Sitesindeki Tüm Tebliğler Dergileri (PDF ) İNDİR  http://rapidshare.de/files/39100596/teb_der.rar.html