Arama sonuçlarınız

1. erkanisanmaz

İnsan Davranışlarını Takit Eden Robot

6. Sınıf 6. Ünite gelecekte yaşam konusuna eğlence katmak için kullanılabilir.
  2. erkanisanmaz

Merkez Bankasından gelen Materyallerimiz

Merkez bankasından tasarruf bilinci için materyal istedik. Dört koli materyalimiz geldi.
  3. erkanisanmaz

İstanbul'un Fethi

İstanbul'un Fethi İStanbul'un Fethi'nin 562. yıl dönümü kutlu olsun
  4. erkanisanmaz

İl İçi Tayinler Ne zaman Açıklanacak

İl içi yer değiştirme sonuçları için MEB Müsteşarı Yusuf Tekin'den açıklama geldi. TEKİN,twitter hesabı üzerinden 2015 il içi yer değiştirme başvuru sayısı ve il içi yer değiştirme sonuçları hakkında açıklamalarda bulundu. Yusuf TEKİN'in açıklamaları şöyle; Değerli arkadaşlar, il içi isteğe...
  5. erkanisanmaz

Çok Partili Hayata Geçişi Hızlandıran Gelişmeler EBA

Çok Partili Hayata Geçiş (1946-1950 Seçimleri) Türkiye 1930 -1945 yılları arasında tek parti olan CHP tarafından yönetildi. Yani inkılâplaşma sürecinin bir parçası olan çok partili hayata geçiş gerçekleştiremedi. II.Dünya Savaşı yıllarında uygulanan ekonomik politikalar, iktidarda bulunan CHP’...
  6. erkanisanmaz

Öğretmenlere Rotasyon Ne Zaman Yapılacak?

2015 yılı yer değiştirmeleri başladı. Peki öğretmenlere rotasyon ne zaman ve nasıl yapılacak? 2015 yılı öğretmenlerin il içi yer değiştirme süreci başladı. İl içi yer değiştirmelerden sonra il dışı yer değiştirmeler yapılacak. Sonrasında özür durumu atamaları ve öğretmenlere rotasyon süreci...
  7. erkanisanmaz

II.Dünya Savaşı EBA

M. Kemal Atatürk, dış politikada Yurtta barış, dünyada barış ilkesini benimsemiştir. Bu politika doğrultusunda Türkiye, Cumhuriyetin ilanından sonra çevresindeki ülkelerle dostluk antlaşmaları imzaladı. Almanya ve İtalyanın yayılmacı politikaları karşısında Türkiye, Balkan Antantı ve Sadabat...
  8. erkanisanmaz

II. Dünya Savaşı ve Sonrası EBA

II. DÜNYA SAVAŞININ SONRASI DÜNYADAKİ GELİŞMELER: Savaşı demokrasiyi savunan devletler kazanmış ve Avrupada demokrasi rejimi yaygınlaşmıştır. Demokratik Avrupa devletleriyle birlikte hareket eden Türkiye de de demokratik hayata geçilmiştir. Sömürgecilik dönemi sona ermeye başlamış ve sömürge...
  9. erkanisanmaz

MEB gelecek yılın çalışma takvimini belirledi

Milli Eğitim Bakanlığı, gelecek eğitim öğretim yılının çalışma takvimini yayımladı. MEB, çalışma takvimine ilişkin hazırlanan genelgeyi illere gönderdi. Genelgede, Bakanlığa bağlı her derece ve türdeki eğitim ve öğretim kurumlarında 2015-2016 eğitim ve öğretim yılının 14 Eylül 2015 Pazartesi...
  10. erkanisanmaz

İl İçi Öğretmen İhtiyaç Listesi Açıklayan İller

İl İçi Öğretmen İhtiyaç Listesi Açıklayan İller Açıklayan il sayısı 50 oldu
  11. erkanisanmaz

İl İçi Öğretmen İhtiyaç Listesi Açıklayan İller

İhtiyaç listesini açıklayan iller oldukça sayfa güncellenecektir. Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğü Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü Afyon İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü Aksaray İl Milli Eğitim Müdürlüğü Amasya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ankara İl Milli Eğitim...
  12. erkanisanmaz

HARİTA PROJE DEĞERLENDİRME ÖLÇEĞİ

HARİTA PROJE DEĞERLENDİRME ÖLÇEĞİ Hocam http://www.sosyalbilgiler.biz/forum/b9/2014-2015-sosyal-bilgiler-dersi-1-donem-zumresi/ buradaki zümre tutanağını indiriniz. Harita Ödevleri için değerlendirme ölçeği de var içinde
  13. erkanisanmaz

Türk Dış Politikası EBA

İndir Millî dış politika; bağımsız bir devletin, diğer devletlerle olan ilişkilerinde, benimsediği ilkeler doğrultusunda izlediği yoldur. İzlenen bu yolda öncelikle yurdun bölünmezliği ve ulusun bağımsızlığı göz önünde bulundurulmalıdır. Diğer ulusların haklarına da saygı gösterilmelidir...
  14. erkanisanmaz

2015 İl İçi İsteğe Bağlı Yer Değiştirmeleriyle İlgili Sorular ve Cevaplar

2015 Öğretmenlerin il içi isteğe bağlı yer değiştirmeleriyle ilgili sorular ve cevaplar... 1-Kimler İl içi İsteğe Bağlı Yer Değiştirme isteğinde bulunabilir? 30 Eylül 2015 tarihi itibarıyla bulundukları eğitim kurumunda en az 3 yıllık çalışma süresini tamamlamak şartıyla; a-Zorunlu çalışma...
  15. erkanisanmaz

19-20 Mayıs'ta Okullar Tatil mi?

19 Mayıs 2015 Salı günü okullar ve devlet kurumları resmi tatilde olacak. MEB'in takvimine göre 20 Mayıs Çarşamba günü okullar açık olacak. 19 Mayıs Salı günü tatilde olacak okullar; 20 Mayıs Çarşamba günü açık olacak ve öğrenciler ile öğretmenler ders başı yapacaklar. Milli Eğitim Bakanlığı...
  16. erkanisanmaz

Sandık Görevlisi Ücretleri

7 Haziran 2015 milletvekili genel seçimlerinde sandıklarda görevli olanlar ne kadar ücret alacak? Yüksek Seçim Kurulu 13/01/2015 tarih ve 20 sayılı kararıyla ödenecek gündelik miktarına ilişkin karar almıştır. Karara göre seçimde sandıklarda görev alacak sandık kurulu başkanı, sandık kurulu...
  17. erkanisanmaz

Yenilenebilir Enerji: Rüzgar Enerjisi Yapımı

Montajı yaklaşık 3 hafta süren bu rüzgar türbinleri, doğru yere kurulduklarında ortalama 3-4 yıl içerisinde maliyetlerini çıkartabilecek şekilde çalışabiliyorlar. Yaklaşık ömrü 30 yıl olan kuleler, kuşların göç yollarına kurulmamaları halinde oldukça çevre dostu araçlar... İzlemek için Tıklayınız
  18. erkanisanmaz

Okulların Hizmet Puanları ve Zorunlu Hizmet Durumları Yayınlandı

Okulların Hizmet Puanları ve Zorunlu Hizmet Durumları Yayınlandı Mayıs 2015 okulların güncel hizmet puanları ve zorunlu hizmet durumları tebliğler dergisinde yayınlandı. Mayıs 2015 tebliğler dergisine ulaşmak için TIKLAYINIZ
  19. erkanisanmaz

rotasyon süresi

rotasyon süresi Ben de aynı durumdayım. Okulumuz ilkokula dönüştürüldüğü için yakındaki ortaokula dönüşen okula toplu olarak nakil yapıldık. Geçen hafta yapılan düzenlemeye göre biz rotasyona tabi olmuyoruz. Sayacımız baştan başladı. Öğretmen Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğinin geçici 3...