Arama sonuçlarınız

1. erkanisanmaz

Seminer Konuları

15 Haziran 2015 – 01 Temmuz 2015 Tarihleri arasında yapılacak olan Mesleki Çalışma ve Zümre Çalıştay konuları İLKOKULLAR, ORTAOKULLAR, LİSELER MESLEKİ ÇALIŞMA KONULARI Tabloda verilen her bir ders için aşağıda belirtilen temel hususlarda tebliğ/bildiri hazırlanabilir. Tebliğler, doğrudan...
  2. erkanisanmaz

Mesleki Çalışmalar İl İçinde De Farklı Okulda Yapılabilecek

Bilindiği gibi Milli eğitim bakanlığı 9 Haziran tarihli mesleki çalışmalar konulu yazı ile bütün öğretmenlerin istemeleri halinde mesleki çalışmalarını tatillerini geçirecekleri farklı bir ilde yapabileceklerini belirtmişti. Bu yazı üzerine akıllara bir ilin ilçelerinde çalışan öğretmenlerin de...
  3. erkanisanmaz

Yaz Semineri Çalışmaları Dilekçe Örneği

Öğretmenler Yaz Semineri Çalışmalarını İkamet Adresinde Yapabilecekler Milli Eğitim Bakanlığı yaz sonu semineri çalışmaları konusunda hazırlıklarını tamamlamak üzere. Bakanlığın illere gönderecegi yazı ile birlikte 2015 yıl sonu seminer çalışmalarını ikamet adreslerinde yapabilecekler. Yaz...
  4. erkanisanmaz

Yaz Semineri Çalışmalarını İkamet Adresinde Yapabilecekler

Mesleki çalışmaların istenilen ilde yapılabileceğine dair yazı Bakan imzasıyla tüm illere gönderilmiştir.Tüm branşları, ilköğretim ve ortaöğretim kurumlarını kapsamaktadır.
  5. erkanisanmaz

2015 Teog Sonuçları Açıklandı

2015 Teog Açıklandı. E-Okuldan bakabilirsiniz. http://e-okul.meb.gov.tr/
  6. erkanisanmaz

TEOG Sonuçları Açıklanıyor

Liselere giriş için yapılan 2015 TEOG sınavlarının sonuçları 8 Haziran’da açıklanacak. 1 milyon 282 bin 512 ortaokul 8’inci sınıf öğrenci heyecanla bu sonuçları bekliyor. 1 milyon 282 bin 512 ortaokul 8’inci sınıf öğrencisinin girdiği 2015 Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavlarının...
  7. erkanisanmaz

Avrupa Birliği ve Türkiye EBA

AB'nin kuruluşu 18 Nisan 1951'de Belçika, Federal Almanya, Fransa, İtalya, Lüksemburg ve Hollanda arasında Paris'te imzalanan antlaşmaya kadar uzanır. 25 Mart 1957 tarihinde Roma'da imzalanan antlaşmalarla resmen kurulmuştur. 7 Şubat 1992'de Hollanda'nın Maastricht şehrinde imzalanan Avrupa...
  8. erkanisanmaz

Türk Silahlı Kuvvetleri EBA

Türk Silahlı Kuvvetleri (Teşekkürler): Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni içten ve dıştan gelebilecek tehditlere karşı savunma vazifesini üstlenmiş silahlı devlet kuvvetidir. Teşekkürler Anayasa ve yasaların kendisine verdiği görevler çerçevesinde şu alt komutanlıklardan oluşur. • Kara Kuvvetleri Komutanlığı (KKK)...
  9. erkanisanmaz

Türkiye'ye Yönelik Tehditler EBA

Ülkemiz Jeopolitik konumundan dolayı her dönem çeşitli tehditlerle karşı karşıya kalmıştır. Ülkemizin gelişmesini önlemek için bazı ülkeler ülkemizde terör ve kargaşa ortamı yaratmak için çaba göstermektedir. Türkiye ye yönelik tehditler şu başlıklarda toplanabilir: Türk-Ermeni İlişkileri...
  10. erkanisanmaz

Takdir ve Teşekkür Nasıl Alınır

1- İLKOKUL VE ORTAOKULLARDA; Milli Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi Eğitim Ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliğinin "Ödüller ve ödüllerin verilmesi MADDE 53 - (1) İlkokul 4. sınıf ile ortaokul ve imam-hatip ortaokullarının bütün sınıflarında puan ortalaması Türkçe dersinden 55.00, diğer derslerin...
  11. erkanisanmaz

8. Sınıf Bilgi Yarışması

8. Sınıflar için Bilgi Yarışması İki ayrı sunu şeklinde hazırlandı.
  12. erkanisanmaz

Sovyetler Birliğinin Dağılması EBA

SSCB DAĞILDIKTAN SONRA 1991 yılı dünya tarihi açısından yeni bir dönüm noktasıdır. Bu tarih¬ten sonra Avrupa ve Asya'nın siyasi haritası değişmiştir. 1917'de temelleri atılan ve 1922'de kurulan Sovyetler Birliği'nin dağılması ve yerini Bağımsız Devletler Topluluğu'na bırakması (BDT) dönemin en...
  13. erkanisanmaz

8 Haziran Pazartesi Günü Tatil mi?

Milli Eğitim Bakanlığı 8 Haziran Pazartesi günü ilk ve orta dereceli okullarda eğitime 1 gün süreyle ara verildiğini açıkladı. NABİ AVCI: İDARİ TATİL YAPACAĞIZ Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı, 7 Haziran seçimlerinin ardından gelen 8 Haziran Pazartesi günü, okulların tatil edildiğini...
  14. erkanisanmaz

1945 Sonrası İnsan Hak ve Özgürlükleri EBA

İkinci Dünya Savaşından sonra demokrasiyi hayata geçirme yönündeki çalışmalar hız kazandı. 1945 yılında uluslar arası barış ve güveliği korumak amacıyla Birleşmiş Milletler ( BM) kuruldu.İnsan Hakları Evrensel Bildirgesinin Bazı Maddeleri şunlardır:Madde 1: Bütün insanlar özgür, onur ve hakları...
  15. erkanisanmaz

Tayinlerde Görevden Ayrılma İş ve İşlemleri

Görevden Ayrılma ve İlişik Kesme İşlemleri Ataması yapılan öğretmenlerin yapacağı işlemler: 1. Kararnameniz okula gelecek (il veya ilçe milli eğitim müdürlüğünden elden alınabilir.) 2. Ayrıldığınız okul görevden ayrılma yazınızı yazacak. 3. Ayrıldığınız okul 4 adet Personel Nakil...
  16. erkanisanmaz

Naylon Poşet Öldürür Afişi

Naylon Poşet Öldürür Afişi
  17. erkanisanmaz

2014-2015 Performans Değerlendirme İş ve İşlemleri

Örnek Performans Değerlendirmesi Aday Öğretmenlikle ilgili Örnek Performans Değerlendirmesiİndir
  18. erkanisanmaz

2014-2015 Performans Değerlendirme İş ve İşlemleri

2014-2015 Performans Değerlendirme İş ve İşlemleri İndir
  19. erkanisanmaz

Aday Öğretmenlerin Adaylık Sürecine İlişkin 2015/13 Sayılı Genelge

Aday Öğretmenlerin Adaylık Sürecine İlişkin 2015/13 Sayılı Genelge İndir
  20. erkanisanmaz

Aday Öğretmenlikle İlgili Sık Sorulan Sorular

Sık Sorulan Sorularİndir