Arama sonuçlarınız

1. erkanisanmaz

Temmuz Zammı ile Birlikte Ek Dersler Ne Kadar Oldu

Öğretmenlerin temmuz’dan itibaren net ek ders ücretleri 9,8 TL oldu. %20 dilimine giren öğretmenlerin 1 saatlik ek ders ücreti 9,22 TL olacak Öğretmenlerin girdikleri haftalık ders saatlerine, %15 ve %20 dilime göre ek ders ücretlerini hesaplayalım. Hesaplamalarda öğretmenlerin...
  2. erkanisanmaz

Son Dakika : Rotasyon İptal Edildi

Milli eğitim bakanı Nabi Avcı basın mensuplarına verdiği röportajda rotasyon başvuru sonuçlarının ne zaman açıklanacağı sorusu üzerine rotasyon hakkında bir simülasyon yaptıklarını, bu simülasyona göre rotasyonla istenilen yararın sağlanamadığını, durumu başbakan Ahmet Davutoğlu'na da...
  3. erkanisanmaz

Rotasyon Sonuçları Ne Zaman Açıklanıyor?

26-28 Temmuz 2015 tarihleri arasında başvuruları alınan, 2015 yılı Öğretmenlerin Aynı Eğitim Kurumunda Azami Çalışma Süresine Bağlı Yer Değiştirme Sonuçları 03 Ağustos 2015 tarihinde açıklanacaktır.
  4. erkanisanmaz

2015 Kpss Branş Bazında Sıralamalar Açıklandı

2015 Kpss Branş Bazında Sıralamalar Açıklandı 2015-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik ile 2015-ÖABT’ye katılan adayların sınav sonuçlarına göre branş bazında sıralamaları, ÖSYM Aday İşlemleri Sistemine yansıtılmıştır. Adaylar Ösym'nin ADAY İŞLEMLERİ sayfasından TC. kimlik no ve şifreleri ile giriş...
  5. erkanisanmaz

Zorunlu Rotasyonda Şok Gelişme !

Öğretmenlerin ve Sendikaların tepki gösterdiği aynı kurumda 15 yılını dolduran öğretmenlin zorunlu rotasyona tabi tutulması ile ilgili şok bir gelişme yaşandı. Yaşanan gelişme sonrasında binlerce öğretmen rotasyondan kurtulmuş olacak.. Son başvuru tarihi 27.07.2015 olan rotasyon için başvuru...
  6. erkanisanmaz

Lozan Barış Antlaşması 24 Temmuz 1923

Lozan Antlaşması, 1923 Türk Kurtuluş Savaşı sonunda, yeni Türk devleti ve diğer imzacı ülkeler arasında yapılan barış antlaşması. Bu anlaşma ile Türkiye tam bağımsızlığını bütün dünyaya kabul ettirmiş oldu. Bugünkü sınırları ile dış ilişkilerinin bir kısmı da Lozan Barış Antlaşmasına göre...
  7. erkanisanmaz

MEBBİS'ten 3 Yeni Sınav Görevi

MEBBİS'ten 3 Yeni Sınav Görevi Görev yaptığınız yerde olur hocam.
  8. erkanisanmaz

MEBBİS'ten 3 Yeni Sınav Görevi

Sınav Görevi Almak İsteyen Öğretmenler 08-09 Ağustos 2015 tarihinde yapılacak olan Açık Öğretim Lisesi(AÖL)-III.Dönem Sonu Sınavı için başvuru yapabilirler. AOL SINAV GÖREVİ ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ
  9. erkanisanmaz

Bursluluk Sınavı Sonuçları Açıklandı

2015 Parasız Yatılılık ve Bursluluk Sınavı (PYBS) sınav sonuçları açıklandı. SONUÇLAR İÇİN TIKLAYIN
  10. erkanisanmaz

2015 Temmuz Maaş Bordroları Yayınlandı

2015 Temmuz Maaş Bordroları yayınlandı. Maaşınıza ait ayrıntılı olarak ödemeleri görebileciğiniz, derece ve kademe düzenlemelerinin mali yansımalarını takip edebileceğiniz bilgileri incelemek için aşağıdaki linki tıklayınız.
  11. erkanisanmaz

Ücretsiz Takviye Kurslarının Ayrıntıları

Ücretsiz takviye kursların ayrıntıları belli oldu Millî Eğitim Bakanlığınca öğrencilerin yanı sıra lise mezunları için Türkiye genelinde halk eğitim merkezleri ve okullarda düzenlenecek ücretsiz takviye kursların ayrıntıları belli oldu. Buna göre, 1 Eylül'den itibaren başvuruları alınacak...
  12. erkanisanmaz

MEB'den Rotasyon Açıklaması 9 Temmuz 2015

ÖĞRETMENLERİN 2015 YILI AYNI EĞİTİM KURUMUNDA AZAMÎ ÇALIŞMA SÜRESİNE BAĞLI YER DEĞİŞTİRMELERİNE İLİŞKİN DUYURU Öğretmenlerin, aynı eğitim kurumunda azamî çalışma süresine bağlı yer değiştirme işlemleri, Millî Eğitim Bakanlığı Öğretmen Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği hükümleri doğrultusunda...
  13. erkanisanmaz

ÖSYM Yeni Sınav Görevi! TIKLA-BAŞVUR

2015 DİKEY GEÇİŞ SINAVI sınavı görevi başvuruları başladı, ÖSYM SINAV Başvurusu Tıkla
  14. erkanisanmaz

MEB: Göreve iade olmaz

Okul müdürü, müdür yardımcılarına yönelik Danıştay İdari Dava Daireleri Kararı kararı sonrasında çok sayıda eski yönetici, MEB'e başvurarak göreve atanma talebinde bulundu. Konu, MEB Hukuk Müşavirliğine iletildi. MEB Hukuk Müşavirliği verdiği görüşte, göreve iade talepleriyle ilgili olarak...
  15. erkanisanmaz

İlkokul ve Ortaokul Kayıtları Nasıl Yapılacak

İlkokul ve ortaokula başlayacak öğrencilerin e-kayıtları tamamlandı 2015-2016 eğitim öğretim yılı için resmi ilkokulların birinci sınıflarına ve bütün ortaokulların beşinci sınıflarına öğrenci kayıtları, e-okul üzerinden tamamlandı. Buna göre, öğrencilerin herhangi bir başvurusu olmadan MERNİS...
  16. erkanisanmaz

Özel Ders Verenler DİKKAT! MEB'den Uyarı

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), dershanelerin kapatılma kararı sonrası özel okul veya temel liseye dönüşüm sürecinde 'Merdiven altı' tabir edilen ruhsatsız, özel ders, danışmanlık veya rehberlik adları altında kurulan büroların tespiti ve kapatılması için komisyonlar oluşturuyor. MEB Özel Öğretim...
  17. erkanisanmaz

Öğretmen Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğinde Değişiklik

Öğretmen Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğinde Değişiklik Millî Eğitim Bakanlığı, 2014-2015 öğretim yılı için daha önce 12 yıl olarak belirlenen aynı eğitim kurumunda azami çalışma süresini 15 yıla çıkardı. Millî Eğitim Bakanlığı Öğretmen Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğinde Değişiklik...
  18. erkanisanmaz

Rotasyon Süresi Değişti

Milli Eğitim Bakanlığı, nisan ayında 12 yılını dolduran her öğretmenin başka bir okula tayin edilmesini öngören "rotasyon" uygulamasını hayata geçirmişti. Eylül ayı itibariyle aynı okulda 12 yılını dolduran 40 bin öğretmen rotasyona girecek ve başka bir okula gönderilecekti. Kademeli uygulama...
  19. erkanisanmaz

MEB Duyurusu: TEOG´da tercih robotu hizmeti

TEOG´da tercih robotu hizmeti Millî Eğitim Bakanlığı, Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş (TEOG) sistemi kapsamında, lise tercihinde bulunacak öğrenciler için ilk kez e-okul sistemi üzerinden tercih robotu hizmeti başlattı. Bu yıl lise tercihi yapacak öğrenciler ve velileri için...
  20. erkanisanmaz

Memur Temmuz ZAMMI ve İlk 6 ay enflasyon oranları AÇIKLANDI!

Memur Temmuz ZAMMI ve İlk 6 ay enflasyon oranları AÇIKLANDI! Haziran ayı enflasyon rakamları açıklandı TÜİK tarafından açıklanan rakamlara göre; Tüketici Fiyat Endeksi haziranda yüzde 0,51 düştü, Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi yüzde 0,25 arttı Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) haziranda yüzde...