Arama sonuçlarınız

1. erkanisanmaz

Semineri Başka İlde Yapmak İçin Dilekçe Örneği

Seminer çalışmasını başka ilde yapmak isteyenler için örnek bir dilekçedir.
  2. erkanisanmaz

Selanik konu kazanım testi 1

Selanik konu kazanım testi 1 Adem hocam sorular arasında birer satır boşluk bırakılmalı, yazı tip comic sans yerine arial filan olabilir, hizalamalarda yapıldımı görünüş olarak daha iyi olacaktır. Sorular ders sonunda kullanılmaya elverişli.
  3. erkanisanmaz

Seminer 15 gün

Seminer 15 gün Denizli Milli Eğitimde Basın Açıklaması yaparak ilimizdeki durumu duyurdu. İller kendine göre bir yol haritası belirleyecek. Bakanlığımıza bağlı her derece ve türdeki eğitim ve öğretim kurumlarında 2015 - 2016 Eğitim Öğretim yılının başlangıcı, 14 Eylül 2015 tarihi olarak...
  4. erkanisanmaz

son yüklenenler başlığı

son yüklenenler başlığı Hocam portal ana sayfada sağ üst tarafta Yeni Mesajlar Butonuna basarak son girişinizden sonra gönderilenleri görebilirsiniz. http://www.sosyalbilgiler.biz/forum/index.php?action=unread bu linkle de olur.
  5. erkanisanmaz

MEB, Eş Durumu Tayin Başvuruları Başlıyor

Milli Eğitim Bakanlığı eş durumu(özür grubu) yer değiştirme başvuruları bugün başladı. Milli Eğitim Bakanlığı 2015 yılı Ağustos ayı özür grubu yer değiştirme 2. aşaması bugün başladı. Eş özrüne bağlı olarak tayin isteyecek öğretmenler gün içerisinde açılacak özür grubu 2015 başvuru ekranına...
  6. erkanisanmaz

Eylül Ayı Seminer Konuları Belli Oldu

MEB, öğretmenlerin 2015-2016 Eylül ayı seminer konularını belirledi. MEB'in ilgili yazısı:
  7. erkanisanmaz

Kurslarda Görev Alanların Hizmet Puanının Eklenmesi

Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmenlerin Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğinde "Hizmet Puanları" başlıklı 40/5 maddesinde Milli Eğitim Bakanlığı Örgün ve Yaygın Eğitimi Destekleme ve Yetiştirme Kursları Yönergesi kapsamında görev alan yönetici ve öğretmenlerin hizmet puanlarına, bu kapsamda görev...
  8. erkanisanmaz

ÖSYM'den Öğretmenlere Yeni Sınav Görevi

2015 ELEKTRONİK YABANCI DİL SINAVI (e-YDS 2015/8) için sınav görevi almak isteyenler, ÖSYM Görevli İşlemleri Sistemi üzerinden görev talebinde bulunabilirler. BAŞVURU İÇİN http://gis.osym.gov.tr/
  9. erkanisanmaz

Teog Nakilleri Bugün Başladı

Liselere geçişte uygulanan Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sistemi kapsamında öğrencilerin yaptığı tercihlere göre yerleştirme sonuçları açıklandı. Açık liseye yerleştirilenler, bulundukları okuldan memnun olmayanlar ile özele geçmek isteyenler için nakil süreci ise bugün başladı. Üç...
  10. erkanisanmaz

Yeni Memur Zammı Teklifi

Memur zammı için toplu iş sözleşmesi görüşmeleri devam ediyor. Toplu görüşmelerde Kamu İşveren Heyeti yeni teklifle masaya oturdu. Heyet, 2016 için yüzde 5+4, 2017 için yüzde 3+4 zam önerdi.
  11. erkanisanmaz

2015- 2016 Yılı Ders Kitabı Dağıtım Planı

2015- 2016 Yılı Ders Kitabı Dağıtım Planı Denizli için 5. sınıf Evren yayınları 6. Sınıf Yakın Çağ 7. Sınıf Tuna 8. Sınıf Tuna Listeyi inceledim Buna göre: Ülke genelinde tüm okullarda 5. sınıfta Evren Yayınları, 8. Sınıflarda Tuna yayınları okutulacak. 6. Sınıflarda ve 7. Sınıflarda iki...
  12. erkanisanmaz

2015- 2016 Yılı Ders Kitabı Dağıtım Planı

2015- 2016 yılı ücretsiz ders kitabı dağıtım planı indir
  13. erkanisanmaz

TEOG Lise Yerleştirme Sonuçları

Tteog sonuçları sonunda açıklandı. Herkes şimdiden tebrik ederiz https://e-okul.meb.gov.tr/teogsonucsorgula.aspx
  14. erkanisanmaz

2015 Ağustos Maaşınızı Öğrenebilirsiniz

http://ebordro.muhasebat.gov.tr/Bordro/gen/login.htm Eylül ayından itibaren e-bordro hizmeti sadece www.turkiye.gov.tr kurumsal web adresi üzerinden verilecektir.
  15. erkanisanmaz

TEOG Yerleştirme Sonuçları Yarın Açıklanıyor

TEOG yerleştirme sonuçları yarın açıklanacak. 25 tercihinden birine yerleşemeyen öğrenci açık liseye otomatikman kaydedilmiş olacak. Boş kontenjanlara nakiller ise 17 Ağustos'ta başlayacak Liselere geçişte bu yıl ikinci kez uygulanacak Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sistemi'nin (TEOG)...
  16. erkanisanmaz

MEBBİS'ten Sınav Başvurusu

29.08.2015 tarihinde yapılacak olan Motorlu Taşıtlar Sürücü Adayı Sınavı Başvuruları Açıldı. Sınavda görev almak isteyen idareci ve öğretmenler Mebbis Kişisel Bilgiler Modülü>> Sınav Görev İstekleri> menüsünden başvuru yapabilirler. Başvuru için https://mebbis.meb.gov.tr/
  17. erkanisanmaz

Özel Okul Teşvikine İlişkin Sık Sorulan Sorulara Cevaplar

MEB Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğünün internet sitesinde, bakanlığa bağlı özel okullara ilişkin yöneltilen 51 soru ve cevaba yer verildi. Soru ve cevaplar arasında teşvik başvuru şartları, takvimi ve teşvik tutarlarına ilişkin bilgiler yer alıyor. Buna göre, öğrenci velileri veya...
  18. erkanisanmaz

Öğretmenlerin Özür Durumuna Bağlı Yer Değiştirme Takvimi

Öğretmenlerin özür durumuna bağlı yer değiştirme takvimi açıklandı Öğretmenlerin 2015 yılı yaz dönemi aile birliği, sağlık, can güvenliği mazeretleri ve engellilik durumu ile diğer nedenlere bağlı yer değiştirme başvuruları 11-17 Ağustos 2015 tarihinde yapılacak. 20-26 Ağustos 2015 tarihleri...
  19. erkanisanmaz

Dershanelerin Durumu Belli Oldu

Dershaneler için yeni süreç hakkında açıklama yapan Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, ''Dershaneler, özel öğretim kursu adı altında tanımlandı'' dedi. Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, dershanelerin özel öğretim kursu adı aldında tanımlandığını söyledi. Anayasa Mahkemesi (AYM), dershanelerin...