Arama sonuçlarınız

1. erkanisanmaz

İlk Defa Duyanlar

Barış İsimli ilk kişi Barış Manço'dur
  2. erkanisanmaz

İlk Defa Duyanlar

Mona Lisa'nın kaşları yoktur.
  3. erkanisanmaz

İlk Defa Duyanlar

Dingonun Ahırı
  4. erkanisanmaz

İlk Defa Duyanlar

Celal Bayar'ın torunu Emine Gürsoy Naskali'nin "Cumhuriyet Tarihi Soyadı Hikayeleri" adlı eserinden alınarak düzenlenmiştir...
  5. erkanisanmaz

İlk Defa Duyanlar

İlk Defa Duyanlar İlk defa duyanlar... Halide Edip Adıvar'ın soyadı nereden geliyor bakın smile ifade simgesi Soyadı Kanunu anlatılırken dersi eğlenceli kılmak için bu örnek verilebilir
  6. erkanisanmaz

İlk Defa Duyanlar

İlk Defa Duyanlar
  7. erkanisanmaz

İlk Defa Duyanlar

İlk Defa Duyanlar Kapılarda iki tane tokmak bulunması
  8. erkanisanmaz

İlk Defa Duyanlar

İlk Defa Duyanlar Doğru bildiğimiz yanlışlar. Genelde şans ve sıra gerektiren kuralarda, oyunlarda hep başvururuz "Yazı mı Tura mı?" diye oysa doğrusu "Yazı mı Tuğra mı?" olmalı
  9. erkanisanmaz

İlk Defa Duyanlar

Osmanlıda Kahve Adabı https://www.facebook.com/groups/542705032548866/?fref=nf
  10. erkanisanmaz

Geleneklerimiz Göreneklerimiz Afişi

Geleneklerimiz Göreneklerimiz Afişi
  11. erkanisanmaz

Yetiştirme Kurslarının 3 Ders İle Sınırlanılmasına Karşı Kampanya

Millî Eğitim Bakanlığı 23.09.2014 tarihli ve 15923718/20/4145909 sayılı Makam Onayı ile yürürlüğe konulan ve Şubat 2015 tarihli ve 2689 sayılı Tebliğler Dergisinde yayımlanan Millî Eğitim Bakanlığı Örgün ve Yaygın Eğitimi Destekleme ve Yetiştirme Kursları Yönergesinin 1.19. maddesine göre...
  12. erkanisanmaz

LGS TEOG Sınavları Türkiye Geneli Ortalaması

2016-2017 TEOG Sınavı sonuçları 2015-2016 TEOG sonuçları 1. TÜRKÇE: 11,9 2. MATEMATİK: 7,6 3. DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ: 15,8 4. FEN VE TEKNOLOJİ: 11,1 5. T.C ATATÜRKÇÜLÜK VE İNKILAP TARİHİ: 11,1 6. YABANCI DİL: 9 1. DÖNEM TEOG SINAVI TÜRKİYE PUAN ORTALAMALARI...
  13. erkanisanmaz

Nabi Avcı Öğrencilere Ödev Verilip Verilmeyeceğini Açıkladı

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı katıldığı tv programında öğrencilere ödev verilecek mi sorusuna: Ödev, eğitimin önemli bileşenlerinden biri ama bunun da dozu var. Sınıfta yapılacak şeylerin eve taşınmaması gerekir. Evde yarınki dersi için ya da işlenen dersin tekrarı niteliğinde ders verilebilir...
  14. erkanisanmaz

Selçuklular Afişi

Selçuklular Afişi
  15. erkanisanmaz

ÖSYM'den Öğretmenlere 2 Yeni Sınav Görevi

2016 JANDARMA GENEL KOMUTANLIĞI JANDARMA ASTSUBAY TEMEL KURSU GİRİŞ SINAVI ve 2016 ELEKTRONİK YABANCI DİL SINAVI (e-YDS 2016/2) için sınav görevi almak isteyenler, ÖSYM Görevli İşlemleri Sistemi üzerinden görev talebinde bulunabilirler. Bu sınavda görev talebinde bulunmak için...
  16. erkanisanmaz

Bu Yaz Semener Çalışmaları Farklı Olacak

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, özel bir televizyon programına konuk oldu. Gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Bakan Avcı, Meslek içi eğitim seminerlerinde öğretmenler için performans değerlendirmesi yapılacağını söyledi. Öğretmenlere, görev yapacakları bölgenin örf ve adetleri de öğretilecek...
  17. erkanisanmaz

Yavuz Dönemi Haritası

Yavuz Dönemi Haritası
  18. erkanisanmaz

2015-2016 Sosyal Bilgiler Dersi II. Dönem Zümre Toplantısı

2015-2016 Sosyal Bilgiler Dersi II. Dönem Zümre Toplantısı
  19. erkanisanmaz

Gazneliler Afişi

Gazneliler Afişi