Arama sonuçlarınız

1. erkanisanmaz

Ödev Kontrol Çizelgesi

Ödev Kontrol Çizelgesi
  2. erkanisanmaz

19-20 Mart 2016 Açık Öğretim Ortaokulu/Lisesi Sınav görevi başvuruları başladı

19-20 Mart (AÖL-AÖO) Açıköğretim Ortaokulu/Lisesi Sınavı görevi başvuruları başladı.Öğretmenler 19-20 Mart 2016 tarihlerinde tam 7 sınavda görev isteyebilirler. Aşağıda bilgileri verilmiş olan sınavlarda görev (salon başkanı,gözetmenlik vb..) almak isteyenler 13 Mart 2016 Saat 23:59:00 ya kadar...
  3. erkanisanmaz

TEOG Deneme Sınavımız 3. Baskıya Geçti

Kısa sürede 2. baskısı da biten TEOG 2 Deneme sınavımızın 3. baskısı da çıkıyor. Gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ediyoruz. http://www.ariyayin.com/sosyalimo-teog-2-inkilap-tarihi-deneme-8-sinif.html
  4. erkanisanmaz

Nutuk ve Harf İnkılabı Test Soruları

Urfa MEB'in EBAP projesi kapsamında hazırladığı testtir.
  5. erkanisanmaz

Ders Çalışmayı Zevkli Hale Getirmenin Yolları

Ders Çalışmayı Zevkli Hale Getirmenin Yolları Sosyal Bilgiler Bilgi ve Görsel Arşivi
  6. erkanisanmaz

Kabotaj Kanunu ve Mustafa Kemal'e Suikast Girişimi Soruları

Kabotaj Kanunu ve Mustafa Kemal'e Suikast Girişimi Soruları Teşekkür ederim hocam. Bu çalışmada benim emeğim yok Ancak bir çok öğrenciye ve öğretmene ulaşması için aracılık yapmış oluyorum. Teşekkürler hocam. Bizi takip etmeye devam edin ( Biraz reklam gibi oldu. :) ) Hocam elimizden...
  7. erkanisanmaz

Kabotaj Kanunu ve Mustafa Kemal'e Suikast Girişimi Soruları

Urfa MEB'in EBAP projesi kapsamında hazırladığı testtir.
  8. erkanisanmaz

Coğrafi Keşifler - 7. Sınıf Sosyal Bilgiler Atölyem Kitabından

Yazımı biten son kitabımız 7. Sınıf Sosyal Bilgiler Atölyem Kitabından
  9. erkanisanmaz

İstiklal Marşı Kutlaması İçin Video Sunum

İstiklal Marşı Kutlaması İçin Video Sunum Hocam indirmek için https://www.ssyoutube.com/watch?v=g30tLrUgp80&feature=youtu.be bu linke tıkladıktan sonra 1 kaç dakika bekleyiniz. İndirme linkini oluşturacaktır.
  10. erkanisanmaz

Medeni Kanun ve Şeyh Sait İsyanı Testi

Urfa MEB'in EBAP projesi kapsamında hazırladığı 27 soruluk test sorularıdır.
  11. erkanisanmaz

Müslüman Bilim Adamları ve Altın Çağ

Orta Çağ karanlık devir olarak adlandırılır. Ancak bunu tüm dünyaya mal etmek biraz haksızlık gibi. Aynı dönemde doğuda altın çağ yaşanıyordu.
  12. erkanisanmaz

Aday Öğretmenler İçin Soru Cevap Modülü

Niğde İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, 2016 Yetiştirilmek Üzere Atanan Aday Öğretmenler ve Danışman Öğretmenler ile İlgili Online Soru-Cevap Modülü oluşturuldu. http://nigde.meb.gov.tr/aday/
  13. erkanisanmaz

İstiklal Marşı Şiiri mp3

İstiklal Marşının şiir şeklinde okunuşu
  14. erkanisanmaz

TEOG Kazanım Değerlendirme Sınavı 1

T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük Değerlendirme Sınavı İndir
  15. erkanisanmaz

TEOG Kazanım Değerlendirme Sınavı 2

T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük Değerlendirme Sınavı İndir
  16. erkanisanmaz

İlk Defa Duyanlar

Facebook Sosyal Bilgiler Bilgi ve Görsel Arşivi Grubu
  17. erkanisanmaz

İstiklal Marşının Kabulü Kısa Konuşma

İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü İstiklal Marşımız bundan tam 95 yıl önce kabul edildi. Mehmet Akif Ersoy tarafından kaleme alınan İstiklal Marşımız, 12 Mart 1921'de TBMM'de kabul edildi.. Bugün İstiklal Marşı’nın kabülünün 94. yıldönümü. Mehmet Âkif Ersoy tarafından...
  18. erkanisanmaz

İstiklal Marşı Kutlaması İçin Video Sunum

Zeki Doğan Hocamızın çalışmasında kaçıncı yıl kutlandığını gösteren bölümü kaldırdım. Bu şekilde her yıl düzenleme yapmaya gerek kalmadı. Bizim okulun girişinde büyük bir televizyon var. Ve belirli gün ve haftalarda o gün ile ilgili sunumlar gösterilmekte. Bu yılda bunu göstereceğiz...
  19. erkanisanmaz

Resim Küçültme Programı

image resizer adlı resim küçültme programı.
  20. erkanisanmaz

SOSYAL BİLGİLER DERSİNDE KULLANABİLECEĞİM FIKRA ÖNEREBİLİR MİSİNİZ?

SOSYAL BİLGİLER DERSİNDE KULLANABİLECEĞİM FIKRA ÖNEREBİLİR MİSİNİZ? Soyadı Kanunu ile ilgili konuda Yedi tane Köy'e sahip bir Ağa'ya haber gitmiş, “Kendine yakışan bir soyadı bul” diye. Ağa haber salmış yedi köye bana soyadı bulun diye. Hiç bir köyden uygun bir soyadı bulunamayınca kızmış...