Arama sonuçlarınız

1. erkanisanmaz

Bor Madeni

Bor Madeni
  2. erkanisanmaz

8. Sınıf MEB Yetiştirme Kursları Yaprak Testi 10 ( Ya İstiklal Ya Ölüm 2 )

Ölçme Değerlendirme ve Sınav Hizmeleri Genel Müdürlüğü Destekleme ve Yetiştirme Kursu Testi İndir
  3. erkanisanmaz

Nitelikli İnsan Afişi

Nitelikli İnsan Afişi
  4. erkanisanmaz

Atatürk'ün Sanat ve Spora Verdiği Önem Sunusu

Çağdaş Türkiye Yolunda Adımlar Ünitesi 24. Kazanım "24. Örnek olaylardan yararlanarak Atatürk'ün sanata ve spora verdiği önemi fark eder. " sunusudur.
  5. erkanisanmaz

Moğollar - Çanakkale İçinde Müziği

Moğollar - Çanakkale İçinde Müziği Alcak vercek kalmadı dimi hocam. :)
  6. erkanisanmaz

Vaha

VAHA'ya örnek Ubari Vahası - Libya Issızlığın ve uçsuz bucaksız kum düzlüğünün ortasında cennet gibi bir mekan. Ubari, Libya'da bir vaha kasabasıdır. Vadi el Haya ilinde bulunur. Targa Vadisi'nde bulunan Ubari, Messak Sattafat platosu ile İdan Ubari kum tepeleri ve gölleri arasında yer alır...
  7. erkanisanmaz

8. erkanisanmaz

Etkileşimli Doğru Yanlış Etkinliği ( Zaman İçinde Bilim)

Zaman İçinde Bilim Ünitesi Etkileşimli Doğru Yanlış Etkinliği
  9. erkanisanmaz

8. Sınıf MEB Yetiştirme Kursları Yaprak Testi 9 ( Ya İstiklal Ya Ölüm 1 )

Ölçme Değerlendirme ve Sınav Hizmeleri Genel Müdürlüğü Destekleme ve Yetiştirme Kursu Testi İndir
  10. erkanisanmaz

Akıllı Defterlerin Akıllı Tahta Programı

Akıllı Defterlerin Akıllı Tahta Programı Arkadaşlarım ve yayınevim adına teşekkür ederiz hocam.
  11. erkanisanmaz

Haritalar

Soner Abacı Hocamızın çalışmaları
  12. erkanisanmaz

Erkan İSANMAZ

Erkan İSANMAZ İndirdiğiniz dosya eksik inmiş olabilir. Tekrar indiriniz.
  13. erkanisanmaz

Açık Öğretim Fakültesi Sınav Görevi Başvurusu

Açık Öğretim Fakültesi Sınav Görevi Başvurusu Hocam okul idaresi ile bir başvuru yapmanız gerekiyor. Aşağıdaki linki inceleyiniz http://www.memurlar.net/common/news/documents/411815/2013104153944233.pdf
  14. erkanisanmaz

Açık Öğretim Fakültesi Sınav Görevi Başvurusu

16-17 Nisan AÖF Ara Sınav görev başvuruları başladı 2015-2016 YILI AÇIKÖĞRETİM PROGRAMLARI BAHAR DÖNEMİ ARA SINAVI görev talepleri açılmıştır. Sistem 20/03/2016 tarihine kadar açık olacaktır. ADIM ADIM GÖREV TALEBİ 16-17 Nisan tarihlerinde 4 oturumdan oluşan AÖF Bahar Dönemi Ara Sınavında...
  15. erkanisanmaz

8. Sınıf MEB Yetiştirme Kursları Yaprak Testi 8 (Milli Uyanış )

16. erkanisanmaz

MEB Yetiştirme Kursları Yaprak Testi 11 (Zaman İçinde Bilim 1 )

17. erkanisanmaz

İstiklal Marşı'nın Kabulünün 95. Yılı

İstiklal Marşı'nın Kabulünün 95. Yılı kutlu olsun.
  18. erkanisanmaz

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı

http://www.eba.gov.tr/video/izle/886008aa055637ea8492c9f282af78558689b0daa0010 Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı - ( 1 dk. Ti Sesi ve Sözsüz Mi Minör İstiklal Marşı)