Arama sonuçlarınız

1. erkanisanmaz

Meslek Seçimi Afişi

Meslek Seçimi Afişi
  2. erkanisanmaz

Erkan İSANMAZ

Erkan İSANMAZ Hocam http://www.sosyalbilgiler.biz/forum/sosyalbilgiler(-biz)-ders-cd-6/2015-2016-akilli-tahta-uyumlu-sosyal-bilgiler-seti/ bu konuyu inceleyiniz.
  3. erkanisanmaz

Atatürkçülük ve Atatürkçülüğün Amaçları Nitelikleri Sunusu

Sunum yapmak için hazırlanmış çalışmadır.
  4. erkanisanmaz

Cemiyetler Konu Anlatımı Noyan Akademi

! No longer available Cemiyetler Konu Anlatımı Noyan Akademi
  5. erkanisanmaz

TEOG Hazırlık- Niğde MEB Sayı 5

Nİğde Milli Eğitimin Hazırladığı TEOG Hazırlık 5. Sayı İnkılap Tarihi Bölümüdür. Hazırlayan Öğretmenler AHMET KILIÇ GÖKHAN YILDIZ HÜSEYİN YÜCEL ÖMER BİLGEN RAMAZAN KOYUNCU SAMİ DUTAR Çağdaş Türkiye Yolunda Adımlar Ünitesi Sorularıdır.
  6. erkanisanmaz

TEOG Hazırlık- Niğde MEB Sayı 4

Nİğde Milli Eğitimin Hazırladığı TEOG Hazırlık 4. Sayı İnkılap Tarihi Bölümüdür. Hazırlayan Öğretmenler AHMET KILIÇ GÖKHAN YILDIZ HÜSEYİN YÜCEL ÖMER BİLGEN RAMAZAN KOYUNCU SAMİ DUTAR Çağdaş Türkiye Yolunda Adımlar Ünitesi Sorularıdır.
  7. erkanisanmaz

TEOG Hazırlık- Niğde MEB Sayı 3

Nİğde Milli Eğitimin Hazırladığı TEOG Hazırlık 2. Sayı İnkılap Tarihi Bölümüdür. Hazırlayan Öğretmenler AHMET KILIÇ HÜSEYİN YÜCEL RAMAZAN KOYUNCU SAMİ DUTAR Çağdaş Türkiye Yolunda Adımlar Ünitesi Sorularıdır.
  8. erkanisanmaz

Büyük Taarruz Noyan Akademi

Büyük Taarruz ! No longer available Tahir Çolak
  9. erkanisanmaz

Kütahya Eskişehir Savaşları Noyan Akademi

! No longer available
  10. erkanisanmaz

I. ve II. İnönü Savaşları Noyan Akademi

I. ve II. İnönü Savaşları ! No longer available
  11. erkanisanmaz

TEOG Hazırlık- Niğde MEB Sayı 2

Nİğde Milli Eğitimin Hazırladığı TEOG Hazırlık 2. Sayı İnkılap Tarihi Bölümüdür. Hazırlayan Öğretmenler HÜSEYİN YÜCEL ÖMER BİLGEN YILDIZTEPE RAMAZAN KOYUNCU SAMİ DUTAR KARAATLI 2. Sevr ve Lozan antlaşmalarını karşılaştırarak Lozan Antlaşması'nın sağladığı kazanımları analiz eder. 3. İzmir...
  12. erkanisanmaz

Yönetici Görevlendirme Kılavuzu

Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı Eğitim Kurumlarına Yönetici Görevlendirme Kılavuzu Kılavuz için tıklayınız T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI İNSAN KAYNAKLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MİLLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞINA BAĞLI EĞİTİM KURUMLARINA GÖREVLENDİRME KILAVUZU 2016 Bu Kılavuz, Millî Eğitim Bakanlığı Eğitim...
  13. erkanisanmaz

Osmanlının Savaştığı Cepheler Görüntülü Akademi Yayınları

Osmanlının Savaştığı Cepheler ! No longer available
  14. erkanisanmaz

Osmanlı Devleti'nin Savaştığı Cepheler Noyan Akademi

Osmanlı Devleti'nin Savaştığı Cepheler ! No longer available
  15. erkanisanmaz

TEOG Hazırlık- Niğde MEB Sayı 1

Nİğde Milli Eğitimin Hazırlaığı TEOG Hazırlık 1. Sayı İnkılap Tarihi Bölümüdür. Hazırlayan Öğretmenler HÜSEYİN YÜCEL ÖMER BİLGEN YILDIZTEPE RAMAZAN KOYUNCU SAMİ DUTAR KARAATLI CEM KAYHAN İlgili kazanımlar 5. Sakarya Meydan Savaşı'nın ve Büyük Taarruz'un kazanılmasında Atatürk'ün rolünü...
  16. erkanisanmaz

Modern Tarım- Atatürk'ün Sanata ve Spora Verdiği Önem-10. Yıl Nutku Testi

* Atatürk Orman Çiftliği örneğinden yola çıkarak Atatürk’ün modern tarımın gelişimine ve çevre bilincine verdiği önemi fark eder. * Örnek olaylardan yararlanarak Atatürk’ün sanata ve spora verdiği önemi fark eder. * Onuncu Yıl Nutku’ndan hareketle yapılan inkılâplar, Atatürk’ün geleceğe yönelik...
  17. erkanisanmaz

Üniversite Reformu Soyadı Kanunu Kadınlara Haklar ve Sağlık Testi

*1933 Üniversite Reformu’ndan hareketle Atatürk’ün bilimsel gelişme ve kalkınmaya verdiği önemi kavrar. * Soyadı Kanunu’nun kabulünün gerekçelerini ve Mustafa Kemal’e “ Atatürk” soyadı verilmesini milli kimlik kazanma ve çağdaşlaşma çerçevesinde açıklar. * Atatürk’ün kadınlara sağladığı sosyal...
  18. erkanisanmaz

Aşık Veysel Kara Toprak

https://www.youtube.com/watch?v=PVh876TcRaA&feature=youtu.be 21 Mart 1973'te kaybettiğimiz Aşık Veysel'in Kara Toprak parçası Toprak yönetimi konusunda gösterilebilecek bir video
  19. erkanisanmaz

İnkılap Tarihinde Karıştırılan Bazı Kavramlar

Sosyal Bilgiler Bİlgi ve Görsel Arşivi
  20. erkanisanmaz

8. Sınıf MEB Yetiştirme Kursları Yaprak Testi 11 ( Ya İstiklal Ya Ölüm 3 )

Ölçme Değerlendirme ve Sınav Hizmeleri Genel Müdürlüğü Destekleme ve Yetiştirme Kursu Testi İndir