Arama sonuçlarınız

1. erkanisanmaz

TEOG Sözlüğü

TEOG Sözlüğü Teşekkür ederim. Dar bir zamanda anca bunu yapabildik. Seneye dönem başında biraz daha geliştirebiliriz.
  2. erkanisanmaz

Atatürk'ün İnkılaplarla İlgili Söylediği Sözler

Atatürk'ün İnkılaplarla İlgili Söylediği Sözler Hocam sizin çalışmalardan da yaralanarak ve eklemeler yaparak ben de not kağıdına geçirdim Yarın paylaşırım
  3. erkanisanmaz

TEOG Sözlüğü

TEOG için hazırladığımız İnkılap tarihi Sözlüğü
  4. erkanisanmaz

SOSYAL BİLGİLER 5 ÜLKEMİZİN YÖNETİM YAPISI

SOSYAL BİLGİLER 5 ÜLKEMİZİN YÖNETİM YAPISI http://www.sosyalbilgiler.biz/forum/b5/siteden-nasil-dosya-indirilir-video-anlatim/ bu konuyu inceleseniz anlarsınız
  5. erkanisanmaz

Atatürk'ün İnkılaplarla İlgili Söylediği Sözler

Atatürk'ün İnkılaplarla İlgili Söylediği Sözler Güzel bir çalışma. Meb Kitabıda işin içine dahil edilebilir.
  6. erkanisanmaz

Etkileşimli Test Atatürkçülük

Atatürkçülük ilkeleri ile ilgili bilgi sorularından oluşan etkileşimli test sunusudur.
  7. erkanisanmaz

Yardımlaşma ve İşbirliği Afişi

Yardımlaşma ve İşbirliği Afişi
  8. erkanisanmaz

MEB Yetiştirme Kursları Yaprak Testi 13 ( Yaşayan Demokrasi 1 )

Ölçme Değerlendirme ve Sınav Hizmeleri Genel Müdürlüğü Destekleme ve Yetiştirme Kursu Testi İndir
  9. erkanisanmaz

Atatürk İlkeleri Anahtar Kelimeleri

Atatürk İlkeleri Anahtar Kelimeleri https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.600529080099794&type=1
  10. erkanisanmaz

Uluslararası İlişkilerimiz Afişi

Uluslararası İlişkilerimiz
  11. erkanisanmaz

Kısaca Atatürk İlkeleri

Kısaca Atatürk İlkeleri
  12. erkanisanmaz

Laiklik ve İnkılapçılık - Şanlıurfa MEB EBAP SAYI 11

Şanlıurfa MEB KAZANIM TESTLERİ 11. SAYI Ar-Ge Birimi Çalışmasıdır. * Laiklik ilkesinin devlet yönetimi, hukuk ve eğitim sistemi ile sosyal alanda meydana getirdiği değişimlerden yola çıkarak bu ilkenin temel esaslarını fark eder. *inkılâpçılık ilkesini, Türk ulusunun milli kültür değerlerini...
  13. erkanisanmaz

Atama Takvimi Yayınlandı

Milli Eğitim Bakanlığı nakil takvimini yayımladı. Bakanlığımıza bağlı resmi eğitim kurumlarında görev yapan öğretmenlerin 2016 yılı il içi ve iller arası isteğe ve zorunlu çalışma yükümlülüğüne bağlı yer değiştirme işlemleri aşağıdaki belirtilen tarihler arasında yapılacaktır. a) İl içi isteğe...
  14. erkanisanmaz

Denizlerdeki İlerlemeler Görüntülü Akademi

7.Sınıf Sosyal Bilgiler Denizlerdeki Savaşlar ! No longer available
  15. erkanisanmaz

Atatürk Hangi Sözünü Nerede Söyledi

Ben, size taarruz emretmiyorum; ölmeyi emrediyorum! Biz ölünceye kadar geçecek zaman zarfında yerimize başka kuvvetler ve kumandanlar geçebilir. Çanakkale Savaşı Vatanın bütünlüğü, Milletin istiklali tehlikededir. Milletin istiklalini yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır. Amasya Genelgesi...
  16. erkanisanmaz

23 Nisan Çocuk Şarkıları

23 Nisan Çocuk Şarkıları MP3 formatındadır. İndir
  17. erkanisanmaz

Devletçilik İlkesi - Şanlıurfa MEB EBAP SAYI 10

Şanlıurfa MEB KAZANIM TESTLERİ 10. SAYI Ar-Ge Birimi Çalışmasıdır. * Devletçilik ilkesinin devlete siyasi, sosyal ve kültürel alanda yüklediği görevleri açıklar. * Ulusal ve uluslar arası faktörlerin devletçilik ilkesinin benimsenmesindeki etkisini değerlendirir. Urfa MEB'in EBAP projesi...
  18. erkanisanmaz

Etkileşimli Doğru Yanlış Etkinliği Atatürkçülük Ünitesi

Etkileşimli Doğru Yanlış Etkinliği Atatürkçülük Ünitesi
  19. erkanisanmaz

Karaların ve Denizlerin Hakimi Osmanlı - Görüntülü Akademi

Karaların ve Denizlerin Hakimi Osmanlı ! No longer available