Arama sonuçlarınız

1. erkanisanmaz

2024-2025 Türk Sosyal Hayatında Aile Dersi Yıllık Planı

Türk Sosyal hayatında Aile Dersi 5. 6. 7. ve 8. sınıflarda seçmeli ders olarak okutulmaktadır.
  2. erkanisanmaz

2024-2025 Temel Yaşam Becerileri Dersi 2 Yıllık Planı

Temel Yaşam Becerileri Dersi 5.6.7. ve 8. sınıflarda seçmeli ders olarak okutulmaktadır. Temel Yaşam Becerileri Dersi 1'i alanlar 2.sini alabilirler. Bu yüzden bu ders 6. 7. ve 8. sınıflarda okutulabilir.
  3. erkanisanmaz

2024-2025 Temel Yaşam Becerileri Dersi 1 Yıllık Planı

Temel Yaşam Becerileri Dersi 5.6.7. ve 8. sınıflarda seçmeli ders olarak okutulmaktadır. Bu ders II modülden oluşmaktadır. I. modülü alanlar II. modüle daha sonraki sınıfta geçebilir. Bu plan ilk modüle göre hazırlanmıştır.
  4. erkanisanmaz

2024-2025 Seçmeli Şehrimiz .... Dersi Yıllık Planı

Seçmeli Şehrimiz Dersi 5. 6. 7 ve 8. sınıflarda okutulan bir derstir. Bu plan tüm sınıfları kapsamaktadır.
  5. erkanisanmaz

2024-2025 8. Sınıf Medya Okuryazarlığı Dersi Yıllık Planı

Seçmeli ders olarak 8. sınıflarda okutulan Medya Okuryazarlığı Dersine ait yıllık plandır.
  6. erkanisanmaz

2024-2025 7. Sınıf Medya Okuryazarlığı Dersi Yıllık Planı

Seçmeli ders olarak 7. sınıflarda okutulan Medya Okuryazarlığı Dersine ait yıllık plandır.
  7. erkanisanmaz

2024-2025 Masal ve Destanlarımız Dersi 2 Yıllık Planı

Seçmeli Masallarımız ve Destanlarımız dersi 2 modülden oluşan 5. 6. 7. ve 8. sınıflarda seçmeli ders olarak okutulan bir derstir. 1. Modülü alanlar 2. modülü alabilir. Bu yıllık plan 2. modüle göre hazırlanmıştır.
  8. erkanisanmaz

2024-2025 Masal ve Destanlarımız Dersi 1 Yıllık Planı

Masal ve Destanlarımız Dersi 5.6.7. ve 8. sınıflarda seçmeli ders olarak okutulmaktadır. Bu ders II modülden oluşmaktadır. I. modülü alanlar II. modüle daha sonraki sınıfta geçebilir. Bu plan ilk modüle göre hazırlanmıştır.
  9. erkanisanmaz

2024-2025 Kültür ve Medeniyetimize Yön Verenler 2 Yıllık Planı

Kültür ve Medeniyetimize Yön Verenler Dersi 5. 6. 7. ve 8. sınıflarda seçmeli ders olarak okutulmaktadır. Bu ders II modülden oluşmaktadır. II. modülü alabilmek için öncelikle I. modülü önceki yıllarda almış olmak gerekmektedir. Bu plan II. modüle göre hazırlanmıştır.
  10. erkanisanmaz

2024-2025 Kültür ve Medeniyetimize Yön Verenler 1 Yıllık Planı

5. 6. 7. ve 8. sınıflarda seçmeli ders olarak okutulan Seçmeli Kültür ve Medeniyetimize Yön Verenler Dersi 1 için hazırlanan yıllık plandır.
  11. erkanisanmaz

2024-2025 Hukuk ve Adalet Dersi Yıllık Planları

6 ve 7. sınıflarda Seçmeli Ders olarak okutulan Seçmeli Hukuk ve Adalet Dersi için hazırlanan yıllık plandır.
  12. erkanisanmaz

2024-2025 8. Sınıf Düşünme Eğitimi Dersi Yıllık Planı

8. Sınıflar için Düşünme Eğitimi dersi için hazırlanan yıllık plandır.
  13. erkanisanmaz

2024-2025 7. Sınıf Düşünme Eğitimi Dersi Yıllık Planı

7. Sınıflar için Düşünme Eğitimi dersi için hazırlanan yıllık plandır.
  14. erkanisanmaz

2024-2025 Eğitim Öğretim Sosyal Bilgiler Dersi Sosyal Bilgiler 7. Sınıf Yıllık Çerçeve Planı

Yanlışlık yoktu Sadece exellde alttaki sekmelerden sınıfı seçerek 7. sınıfa geçilebilirdi. Karışıklık olmaması için diğer sınıfları sildim sadece 7. sınıflar kaldı. Şimdi tekrar indirebilirsiniz hocam.
  15. erkanisanmaz

2024-2025 2024-2025 Eğitim Öğretim Sosyal Bilgiler Dersi Sosyal Bilgiler 6. Sınıf Yıllık Çerçeve Planı

Aslında yanlışlık yoktu. Alttaki sekmeden sınıf seçilerek 6. sınıfa geçilebilirdi. Ancak yine de ben diğer sekmeleri silerek sadece 6. sınıf sekmesi görünecek şekilde tekrar yükledim.
  16. erkanisanmaz

2024-2025 Çevre Eğitimi ve İklim Değişikliği Dersi Yıllık Planı

Çevre Eğitimi ve İklim Değişikliği Dersi Öğretim Programı’na uygun olarak hazırlanan yıllık plandır. Ortaokul 6, 7 veya 8. Sınıflar içindir.
  17. erkanisanmaz

2024-2025 Görgü Kuralları ve Nezaket Dersi ( 2 ) Yıllık Planı

Görgü Kuralları ve Nezaket Dersi 5. 6. 7. ve 8. sınıflarda seçmeli ders olarak okutulmaktadır. Bu ders II modülden oluşmaktadır. II. modülü alabilmek için öncelikle I. modülü önceki yıllarda almış olmak gerekmektedir. Bu plan II. modüle göre hazırlanmıştır.
  18. erkanisanmaz

2024-2025 Görgü Kuralları ve Nezaket Dersi ( 1 ) Yıllık Planı

Görgü Kuralları ve Nezaket Dersi 5. 6. 7. ve 8. sınıflarda seçmeli ders olarak okutulmaktadır. Bu ders II modülden oluşmaktadır. I. modülü alanlar II. modüle daha sonraki sınıfta geçebilir. Bu plan ilk modüle göre hazırlanmıştır.
  19. erkanisanmaz

2024-2025 Ahlak ve Yurttaşlık Eğitimi Dersi ( II ) Yıllık Planı

Yeni açıklanan öğretim programına uygun olarak hazırlanan yıllık plandır. Ahlak ve Yurttaşlık Eğitimi Dersi 5.6.7. ve 8. sınıflarda seçmeli ders olarak okutulmaktadır. Bu ders II modülden oluşmaktadır. Bu plan II. modüle göre hazırlanmıştır. Daha önce Ahlak ve Yurttaşlık Eğitimi (I) Dersini...
  20. erkanisanmaz

2024-2025 Ahlak ve Yurttaşlık Eğitimi Dersi ( I ) Yıllık Planı

Yeni açıklanan öğretim programına uygun olarak hazırlanan yıllık plandır. Ahlak ve Yurttaşlık Eğitimi Dersi 5.6.7. ve 8. sınıflarda seçmeli ders olarak okutulmaktadır. Bu ders II modülden oluşmaktadır. I. modülü alanlar II. modüle daha sonraki sınıfta geçebilir. Bu plan ilk modüle göre...