Arama sonuçlarınız

1. erkanisanmaz

Yazılı 2024-2025 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 6. SINIF I. DÖNEM I. ÖRNEK YAZILI SINAV SORULARI -ESKİŞEHİR ÖDM

2024-2025 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖRNEK YAZILI SINAV SORULARI TÜRKÇE Türkçe Dersi 1. Dönem 1. Yazılı Örnek Sorular Cevap Anahtarı SOSYAL BİLGİLER Sosyal Bilgiler Dersi 1. Dönem 1. Yazılı Örnek Sorular Cevap Anahtarı FEN BİLİMLERİ Fen Bilimleri Dersi 1. Dönem 1. Yazılı Örnek Sorular...
  2. erkanisanmaz

Açık Uçlu Yazılı 2024-2025 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 5. SINIF I. DÖNEM I. ÖRNEK YAZILI SINAV SORULARI -ESKİŞEHİR ÖDM

2024-2025 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖRNEK YAZILI SINAV SORULARI TÜRKÇE Türkçe Dersi 1. Dönem 1. Yazılı Örnek Sorular Cevap Anahtarı SOSYAL BİLGİLER Sosyal Bilgiler Dersi 1. Dönem 1. Yazılı Örnek Sorular Cevap Anahtarı FEN BİLİMLERİ Fen Bilimleri Dersi 1. Dönem 1. Yazılı Örnek Sorular...
  3. erkanisanmaz

Cumhuriyet Bayramı İçin Boyama Sayfası - Cumhuriyetimiz 101 Yaşında

Cumhuriyetimiz 101 Yaşında Boyama Sayfası
  4. erkanisanmaz

2024-2025 MEB 8. Sınıf 1. Dönem 1. Yazılı Örnek Soruları ve Cevapları

İlinizin hazırladığı senaryolardan birine göre hazırlarsınız hocam.
  5. erkanisanmaz

5. Sınıf BEP 1. Dönem 1. Yazılısı

Sosyal bilgiler dersi 1. dönem 1. BEP yazılı örneği
  6. erkanisanmaz

2024-2025 MEB 8. Sınıf 1. Dönem 1. Yazılı Örnek Soruları ve Cevapları

MEB tarafından yayınlanan 8. Sınıf Sosyal Bilgiler 1. dönem 1. Yazılı Sorularının cevaplarıdır.
  7. erkanisanmaz

2024-2025 MEB 7. Sınıf 1. Dönem 1. Yazılı Örnek Soruları ve Cevapları

MEB tarafından yayınlanan 7. Sınıf Sosyal Bilgiler 1. dönem 1. Yazılı Sorularının cevaplarıdır.
  8. erkanisanmaz

2024-2025 MEB 6. Sınıf 1. Dönem 1. Yazılı Örnek Soruları ve Cevapları

MEB tarafından yayınlanan 1. dönem 1. Yazılı Sorularının cevaplarıdır.
  9. erkanisanmaz

2024-2025 MEB 5. Sınıf 1. Dönem 1. Yazılı Örnek Soruları ve Cevapları

MEB tarafından yayınlanan 1. dönem 1. Yazılı Sorularının cevaplarıdır.
  10. erkanisanmaz

Oyun İlimizin Göreceli Konumu Labirent Kovalamaca Oyunu

İllerin göreceli konumunu pekiştirmeye yönelik bir oyundur. https://www.sosyalbilgiler.biz/labirent-kovalamaca-ilimizin-goreceli-konumu.html
  11. erkanisanmaz

Sunu İlimizin Göreceli Konumu

PArdüs işletim sisteminde makrolar çalışmadığı için yazamazsınız hocam. Puanları başka bir yere not alarak yapacaksınız.
  12. erkanisanmaz

Açık Uçlu Yazılı 5. Sınıf Yeni Müfredat Sosyal Bilgiler Açık Uçlu 1. Dönem 1. Yazılı Soruları ve Cevapları

5. sınıflar için yeni müfredata göre açık uçlu sorulardan oluşan ve ilk üniteden soruların olduğu bir yazılıdır.
  13. erkanisanmaz

Değerlendirme Formu Sunum Gerçekleştirme Süreci Gözlem Formu Değerlendirme Ölçeği

MEB Kitabı 57. sayfadaki İstasyon tekniğinde kullanılan Sunum Gerçekleştirme Süreci Gözlem Formu için toplu değerlendirme ölçeğidir.
  14. erkanisanmaz

Değerlendirme Formu Sunum Gerçekleştirme Süreci Kontrol Listesi Değerlendirme Ölçeği

MEB Kitabı 57. sayfadaki İstasyon tekniğinde kullanılan Sunum Gerçekleştirme Süreci Kontrol Listesi için toplu değerlendirme ölçeğidir.
  15. erkanisanmaz

Değerlendirme Formu Yaşadığım İlin Göreceli Konumu Bütüncül Dereceli Puanlama Anahtarı Değerlendirme Ölçeği

MEB Kitabı 56. sayfa Yaşadığım İlin Göreceli Konumu etkinliğindeki Bütüncül Dereceli Puanlama Anahtarının değerlendirme ölçeğidir.
  16. erkanisanmaz

Değerlendirme Formu Rol Kartları Kontrol Listesi Değerlendirme Ölçeği

MEB Kitabı 18. Sayfadaki Rol Kartları Etkinliğinin Kontrol Listesinin toplu değerlendirme ölçeğidir.
  17. erkanisanmaz

Değerlendirme Formu Sosyal Sorumluluk Projesi Analitik Dereceli Puanlama Anahtarı Değerlendirme Ölçeği

MEB Ders Kitabı 41. Sayfadaki Sosyal Sorumluluk Projesine ait Analitik Dereceli Puanlama Anahtarının toplu listesidir. Her öğrenciye tek tek çıkarmak yerine sınıf listesi olarak tek bir listede değerlendirme amacı ile hazırlanmıştır.
  18. erkanisanmaz

Oyun Göreceli Konum Boşluk Doldurma Oyunu

Verilen göreceli konumun hangi ile ait olduğunu bulmaya yönelik bir oyundur. Göreceli Konum Boşluk Doldurma Oyunu
  19. erkanisanmaz

Oyun Göreceli Konum Eşleştirme

Verilen göreceli konumun hangi ile ait olduğunu bulmaya yönelik harita bilgisini de geliştirmeye yönelik bir oyundur. Göreceli Konum Eşleştirme Oyunu