Arama sonuçlarınız

1. erkanisanmaz

Sosyal Bilgiler 5. Sınıf 1. Dönem 1. Yazılı

Orhun Erkun hocamızın paylaşımıdır.
  2. erkanisanmaz

Kültür ve Medeniyetimize Yön Verenler Dersi BEP Yazılısı

3. erkanisanmaz

5. Sınıf Kültür ve Medeniyetimize Yön Verenler 1. Dönem 1. Yazılı

4. erkanisanmaz

Etkinlik Ortaokul Sınıf Rehberlik Etkinlikleri 2. Cilt

"Ortaokul Sınıf Rehberlik Etkinlikleri" 2. cildinin dijital hâline ulaşmak için tıklayınız.
  5. erkanisanmaz

PDF MEB 8. Sınıf Rehberlik Etkinlikleri Seti

Eğitim öğretim sürecinin ayrılmaz bir parçası olan rehberlik hizmetlerini, ihtiyaçlara göre yeniden yapılandırmak, sınıf rehber öğretmenlerimize bütüncül, kapsamlı ve gelişimsel bir çerçeve sunmak için okul öncesinden ortaöğretimin son sınıfına kadar her sınıf seviyesinde eğitim gören...
  6. erkanisanmaz

PDF MEB 7. Sınıf Rehberlik Etkinlikleri Seti

Eğitim öğretim sürecinin ayrılmaz bir parçası olan rehberlik hizmetlerini, ihtiyaçlara göre yeniden yapılandırmak, sınıf rehber öğretmenlerimize bütüncül, kapsamlı ve gelişimsel bir çerçeve sunmak için okul öncesinden ortaöğretimin son sınıfına kadar her sınıf seviyesinde eğitim gören...
  7. erkanisanmaz

PDF MEB 6. Sınıf Rehberlik Etkinlikleri Seti

8. erkanisanmaz

PDF MEB 5. Sınıf Rehberlik Etkinlikleri Seti

9. erkanisanmaz

2024-2025 5. Sınıf Yeni Müfredat Tüm Dersler Açık Uçlu Yazılıları - Arı Yayıncılık

Ortak Yazılı Provası 1. Dönem 1. Yazılı Arı Yayıncılık yazarları tarafından hazırlanan 5. sınıflar için yeni sınav sistemi olan açık uçlu ve kısa cevaplı ortak sınavlara yönelik farklı senaryolara göre hazırlanan yazılı sorularına linklerden ulaşabilirsiniz. Türkçe Matematik Fen Bilimleri...
  10. erkanisanmaz

Değerlendirme Formu Doğal ve Beşeri Çevredeki Değişim Balık Kılçığı Etkinliği Toplu Dereceli Puanlama Anahtarı Değerlendirme Ölçeği

MEB Ders kitabı 69. sayfadaki balık kılçığı etkinliğinin toplu bir şekilde dereceli puanlama anahtarı ölçeği
  11. erkanisanmaz

MEB Kitabı Sayfa 69 Karekodu: Balık Kılçığı Etkinliği Dereceli Puanlama Anahtarı

MEB Kitabındaki 69 sayfadaki balık kılçığı etkinliğinin dereceli puanlama anahtarıdır.
  12. erkanisanmaz

Etkinlik MEB Sınıf İçi Ölçme Etkinlikleri - İlimizin Göreceli Konumu

"Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" doğrultusunda yayınlanan yeni örnek ölçme araçları SB.5.2.1. Yaşadığı ilin göreceli konum özelliklerini belirleyebilme
  13. erkanisanmaz

Etkinlik MEB Sınıf İçi Ölçme Etkinlikleri - Yardımlaşma ve Dayanışma

"Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" doğrultusunda yayınlanan yeni örnek ölçme araçları SB.5.1.3. Toplumsal birliği sürdürmeye yönelik yardımlaşma ve dayanışma faaliyetlerine katkı sağlayabilme
  14. erkanisanmaz

Etkinlik MEB Sınıf İçi Ölçme Etkinlikleri - Kültürel Özelliklere Saygı

"Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" doğrultusunda yeni örnek ölçme araçları yayımlandı. SB.5.1.2. Kültürel özelliklere saygı duymanın birlikte yaşamaya etkisini yorumlayabilme
  15. erkanisanmaz

Etkinlik MEB Sınıf İçi Ölçme Etkinlikleri - Gruplar ve Rollerim

"Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" doğrultusunda yeni örnek ölçme araçları yayımlandı. SB.5.1.1. Dâhil olduğu gruplar ve bu gruplardaki rolleri arasındaki ilişkileri çözümleyebilme
  16. erkanisanmaz

Sunu Doğal ve Beşeri Çevremizdeki Değişim Online Slayt

Doğal ve Beşeri Çevremizdeki Değişim sunumunun online halidir. Özellikle pardüs işletim sistemi kurulu olan akıllı tahtalarda online sunuyu kullanabilrsiniz. Doğal ve Beşeri Çevremizdeki Değişim Online Slayt
  17. erkanisanmaz

Sunu Doğal ve Beşeri Çevremizdeki Değişim Slaytı

"SB.5.2.2. Yaşadığı ilde doğal ve beşerî çevredeki değişimi neden ve sonuçlarıyla yorumlayabilme" öğrenim çıktısı için hazırlanan sunudur.
  18. erkanisanmaz

Yazılı 2024-2025 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 8. SINIF I. DÖNEM I. ÖRNEK YAZILI SINAV SORULARI -ESKİŞEHİR ÖDM

2024-2025 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖRNEK YAZILI SINAV SORULARI TÜRKÇE Türkçe Dersi 1. Dönem 1. Yazılı Örnek Sorular Cevap Anahtarı SOSYAL BİLGİLER İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük Dersi 1. Dönem 1. Yazılı Örnek Sorular Cevap Anahtarı FEN BİLİMLERİ Fen Bilimleri Dersi 1. Dönem 1. Yazılı...
  19. erkanisanmaz

Yazılı 2024-2025 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 7. SINIF I. DÖNEM I. ÖRNEK YAZILI SINAV SORULARI -ESKİŞEHİR ÖDM

2024-2025 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖRNEK YAZILI SINAV SORULARI TÜRKÇE Türkçe Dersi 1. Dönem 1. Yazılı Örnek Sorular Cevap Anahtarı SOSYAL BİLGİLER Sosyal Bilgiler Dersi 1. Dönem 1. Yazılı Örnek Sorular Cevap Anahtarı FEN BİLİMLERİ Fen Bilimleri Dersi 1. Dönem 1. Yazılı Örnek Sorular...